• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255
Нека намерим най-тънките цени.
hakama - специалист
Какво ви е мнението за марките Powerfix и Parkside, тази седмица ще има промоция на:
Parkside - Станция за запояване - 48W (100-500W), мрежов кабел 2.85м - за първи стъпки в електрониката мисля, че е повече от добре?
Powerfix(profi+) 18бр отверки с магнитни глави и двукомп. дръжки 15лв;

- куфарче с 26 части (битове, фини отверки и 2бр клещи, глухи ключове и др.) - 12лв.
- Клещи (различни видове) - 4лв

Не очаквам да са нещо супер, но поне да е средно добро качеството. Предполагам са китайски нещата.

ПП: Има и шмиргел Parkside, 200W, 150мм на 55лв

Подробности: http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg ... rdate=7920
Dewalt - специалист
Като цяло на подобни прмоции и оферти лично аз гледам несериозно.
Не може качествени отверки например 15 броя да струват 15 лв.
Излиза че Лидл е магазин за по левче,а всъшност не е така.
Качетвените машини и инструменти струват пари и се изплащат с времето напред.
Не може да очакваш че ще си купиш например бормашина райдър за 20 лв и ще ти служи чинно в продължение на години напред като не те изоставя.
Не знам това е мое мнение - може би съм критично настроен.
tzetzo160 - специалист
Чудя се, дали да не се заредя утре пред Лидала за шмиргела. Та се чудя дали си струва 55лв. Прегледах промоциите по Хипермаркетите, но няма в момента шмиргели и не мога да се ориентирам за конкурентна цена. Дали си заслужава повече от китайския му събрат Райдър?
Последна промяна от tzetzo160 на ср фев 02, 2011 5:30 pm, променено общо 1 път.
Dewalt - специалист
Каквато и марка да е различа от Райдър - заслужава си :-D
milen56 - специалист
Защо го мразиш толкова този Райдер незнам?
Bobby - специалист
Аз имам ъглошлайф на RAIDER много го юркам , изхабил съм няколко диска с него и работи доста добре. При условие, че през лятото рязах едни дървени стени с него на вилата..
madsnake - специалист
Аз имам шмиргел на райдер - взимах го за някаква смешна сума от сорта на 35 лв. на промоция в Бриколаж. Смених му единия камък, защото беше доста едър. При положение, че го ползвам по 2 пъти в месеца, не виждам защо да давам повече от тази цена. Минуса му е, че докато развърти за няколко секунди доста вибрира, но като цяло съм доволен.
Иначе като цяло и аз се чудех за тези Parkside дали стават за нещо. Четох из разни чужди форуми, че имало разни винтоверти на Parkside 18 волтови с Rohm патронници. Незнам дали някой е ползвал марката, но изглежда добре за домашна работа.
Dewalt - специалист
milen56 написа:
Защо го мразиш толкова този Райдер незнам?
Еми имам да.
С Райдър винаги има едно но......
Единственото предимство - негово е цената - всичко останало според мен е недостатъци.
Аз както предполагам и всеки уважаващ себе си професионалист не би си позволил нищо от марката.
tzetzo160 - специалист
Сега звънях в Евро Мастър да питам за цени на по-хубавите шмиргели Райдъри, така наречените "Райдър Про", но са затворили вече - нищо утре. :)
madsnake - специалист
Мяркал съм ги по разните хипермаркети. Не виждам особена разлика между райдер и райдер про поне на пръв поглед. Не съм ги завъртал за да видя.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 255

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: