Нека намерим най-тънките цени.
stan73 - майстор
http://www.penny.bg/kampanii/FISKARS/FI ... tent1.aspx

Те като цяло са си доста скъпи, но пък са и добри, а така с отстъпката от събраните точки стават и по-достъпни.

П.П. Вече имам универсалният нож - готин е.
I_van - напреднал
Някой ползва ли вече овощарските ножици? Сега са на добра цена, но дали са качествени, защото моята е от битака и постоянно трябва да я точа, а ми омръзна, пък и острието й свършва. :mrgreen:
dragozow - майстор
I_van написа:
Някой ползва ли вече овощарските ножици? Сега са на добра цена, но дали са качествени, защото моята е от битака и постоянно трябва да я точа, а ми омръзна, пък и острието й свършва. :mrgreen:
Не знам за Fiskars, но имам колега който има лозе 40 декара и се занимава професионално с това. Купува си само Bahco по 40 - 50 лв и казва че са много добри и издръжливи. Husqvarna ножиците също са много качествени, но хубавите са умопомрачителни цени.
resistbody - майстор
dragozow написа:
I_van написа:
Не знам за Fiskars, но имам колега който има лозе 40 декара и се занимава професионално с това. Купува си само Bahco по 40 - 50 лв и казва че са много добри и издръжливи. Husqvarna ножиците също са много качествени, но хубавите са умопомрачителни цени.
Братовчед ми работи във винарна със над 1000дка собствени лозя, и те работят с BAHCO(банчо :D) инструменти :)
stan73 - майстор
Ножа вече го водих на излет из местността "Побитите Камъни". Върши работа, макар, че изглежда много по-рехав от другият ми подобен скандинавски нож - Хултафорш Гровнаиф и малко по-рехав от Бакото, но все пак не е лош, а и се твърди, че плава, закрепването в канията е много по-сигурно от на Бакото, но пък закрепването за колана на Бакото е по-добро, А хултафорша е откровено ръждаем (Бако-то уж не е, но вече има 2 малки петънца)...

Тема "Промо на Фискарс продукти в Пени" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: