Нека намерим най-тънките цени.
ribnikolaevi - майстор
Някой знае ли вносителя на тези фолиа?
zarkozarko - напреднал
Цената зависи от размера на фолиото. Гледах една фирма на изложението на стройко, за 40х50 ми се въртят около 100 лева. И на мен ми се стори скъпично, попрочетох разни самоделни варианти, и накрая излъгах една китайка да изпрати по цена на едро 10 бройки(иначе минималното количество за заявка беше 1000 бр.). При братския китайски народ, нали е комунизъм, цената беше 10-12 $, с куриера стана 20 $. Има различни форми, кръгли, многоъгълни и т.н. Имай предвид че 40x50 e okolo 250 вата, и ако огледалото ти е голямо, не си струва да го облепяш цялото. Просто се получава един правоъгълник или кръг който не е замъглен. Вече 6 месеца го ползвам едно в банята, доволен съм. Даже мисля да му сложа датчик за влага като на вентилаторите за баня. Подарих на половината приятели и роднини, но ако огледалото е купено залепено за плоскостта, си е риск да се отлепи и засега само още един си е сложил подобно. Ако ти е за една бройка, мога да видя какво ми е останало, само кажи предпочитани размери. Ако се събере повече народ, може пак да излъжа някое китайче че съм най големия вносител в европа и да даде 20 бройки на цена на едро ;-)
ribnikolaevi - майстор
То хубаво даваш линк, но защо ще го връзваш към ключа на осветлението?
Ето какво казват тук: http://extrazabania.com/montage/

Цитат: Свързване към електрическата мрежа (към ключа на лампата)
Вярно, че е в скоби, но ми звучи несериозно да предлагаш нещо, без да го окомплектоваш. Тия подгряващи фолиа трябва да се предлагат със съответен ключ, който да се монтира някъде отстрани на огледалото. Не може да няма измислени. И да се включва не като влезеш да с...ш примерно, а когато си вдигнал парата и ти трябва да се избръснеш или искаш да се любуваш на суратя си.
Duke_BG - специалист
ribnikolaevi написа:
То хубаво даваш линк, но защо ще го връзваш към ключа на осветлението?
Ето какво казват тук: http://extrazabania.com/montage/

Цитат: Свързване към електрическата мрежа (към ключа на лампата)
Вярно, че е в скоби, но ми звучи несериозно да предлагаш нещо, без да го окомплектоваш. Тия подгряващи фолиа трябва да се предлагат със съответен ключ, който да се монтира някъде отстрани на огледалото. Не може да няма измислени. И да се включва не като влезеш да с...ш примерно, а когато си вдигнал парата и ти трябва да се избръснеш или искаш да се любуваш на суратя си.
е нали за да се любуваш на суратя си трябва да ти е светло :)
а допълнителния клю не е оферта особенно ако го забравиш включен ( не че не можеш и ламбата да забравиш де :)

Тема "Фолио за подгряване на огледало за баня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: