• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
ZEDYCUS - майстор
Някой има ли представа в Пловдив къде продават аксесоари за химически анкер. Трябват ми перфорирани втулки и човки за смесване на лепилото.

Прикачен файл

Химически анкер.jpg
Химически анкер.jpg (25.74 KиБ) Видяна 2694 пъти
ZEDYCUS - майстор
:? Ако не намеря в Пловдив, май от тук ще поръчам.
mitko64 - майстор
ИТТ също предлагат разни консумативи за хим. анкери и имат два магазина в Пловдив.
ZEDYCUS - майстор
:partyman: Мерси ще им потърся адресите.
:prayer: Много лесно се стига и до двата магазина, гугле мапс е голяма работа. :-D
ZEDYCUS - майстор
mitko64 написа:
ИТТ също предлагат разни консумативи за хим. анкери и имат два магазина в Пловдив.
Намерих тоя на Кукленско шосе, пред бившия ТСМ се оказа. Вътре от пиле мляко има , влязох само за мрежите на анкерите, а излязох и с евтини работни обувки с бомбета Пионерки. Отделно се оказаха представители на Милуоки- бая техника има, консумативи също, отнесох и един магнитен държач за битове. И друг път ще се посещава явно този магазин. Изтекоха ми очите и парите. :-D :partyman:

Прикачен файл

DSC05093.JPG
mitko64 - майстор
Оттам(ИТТ) си взех миналата седмица готин пищак за пяна за 28лв. Отделно редовно ходя за разни неръждаеми крепежи- в баня, кухня и тоалетна не слагам нищо от комплектите със санитарията.
ZEDYCUS - майстор
Пистолет за пяна взех миналата година за 23 лв от Руския Пазар, че даже е с незалепващо покритие. :lol: Засега издържа 5 месеца нередовно ползване.
mitko64 - майстор
ZEDYCUS написа:
mitko64 написа:
Намерих тоя на Кукленско шосе, пред бившия ТСМ се оказа. Вътре от пиле мляко има , влязох само за мрежите на анкерите, а излязох и с евтини работни обувки с бомбета Пионерки. Отделно се оказаха представители на Милуоки- бая техника има, консумативи също, отнесох и един магнитен държач за битове. И друг път ще се посещава явно този магазин. Изтекоха ми очите и парите. :-D :partyman:
Вчера ходих за иноксови винчета и загледах обувките дето си купил. И аз не устоях на цената и отнесох едни от високите. Имаше промоционална акция на химически анкери.
  • 1
  • 2

Тема "Консумативи за химически анкер" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: