Някой има ли представа в Пловдив къде продават аксесоари за химически анкер. Трябват ми перфорирани втулки и човки за смесване на лепилото.
Прикачен файл
Химически анкер.jpg (25.74 KиБ) Видяна 2694 пъти
Прикачен файл
mitko64 написа:ИТТ също предлагат разни консумативи за хим. анкери и имат два магазина в Пловдив.Намерих тоя на Кукленско шосе, пред бившия ТСМ се оказа. Вътре от пиле мляко има , влязох само за мрежите на анкерите, а излязох и с евтини работни обувки с бомбета Пионерки. Отделно се оказаха представители на Милуоки- бая техника има, консумативи също, отнесох и един магнитен държач за битове. И друг път ще се посещава явно този магазин. Изтекоха ми очите и парите.
ZEDYCUS написа:Вчера ходих за иноксови винчета и загледах обувките дето си купил. И аз не устоях на цената и отнесох едни от високите. Имаше промоционална акция на химически анкери.mitko64 написа:ИТТ също предлагат разни консумативи за хим. анкери и имат два магазина в Пловдив.Намерих тоя на Кукленско шосе, пред бившия ТСМ се оказа. Вътре от пиле мляко има , влязох само за мрежите на анкерите, а излязох и с евтини работни обувки с бомбета Пионерки. Отделно се оказаха представители на Милуоки- бая техника има, консумативи също, отнесох и един магнитен държач за битове. И друг път ще се посещава явно този магазин. Изтекоха ми очите и парите.![]()
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: