Нека намерим най-тънките цени.
maimun - специалист
Здравейте,
имам нужда от традиционни градинарски инструменти - ножици, коса, сърп и т.н. В хипермаркетите, доколкото знам, цените са завишени, а качеството - тъкмо напротив. Някой може ли да ме ориентира за подходящ магазин (в София, Благоевград или Сандански)? Благодаря!
mitko64 - майстор
Скоро ми купиха(аз нямах време) една сръбска лопата тип кюмурджийска от Бриколаж за 10лв с дръжката и много ми хареса- лека и добра стомана(звънти). За ножици за клони Лидъл пускат не лоши, а също и лозарски, на добри цени. Лани купувах руски сърп(не е лош, но цена и магазин не помня. Виж сайта на Lagery.bg, в отдела- за градината. Иначе магазина се намира в Перник до новия Кауфланд. Oт там купих една лопата тип канадска с дръжка Herly, много добра, но не знам 11,50лв. дали ти е скъпо.
maimun - специалист
Благодаря за насоките! Този магазин определено изглежда много по-евтин от Практикер например. Мисля да обиколя и железариите около Женски пазар да видя там пък как вървят цените и да сравня, че засега нямам ориентир кое колко трябва да струва :roll:
maimun - специалист
Макар и със закъснение, да изкажа мнението си за магазин Lagery.bg. Сайтът им наистина е добър и създава впечатление за добре зареден магазин и ниски цени. За съжаление обаче се оказва, че голяма част от нещата изобщо не са в наличност нито в магазина в Перник, нито явно в складовете им. А обслужването е под всякаква критика - пълна липса на всякакъв професионализъм. Направихме онлайн поръчка, която няколко дни чака потвърждение. Обадихме се, потвърдиха я, след което пак няколко дни ни звук, ни стон. Обадихме се пак и се оказа, че някакъв артикул липсвал и трябвало да се достави от не знам си къде. След всеки разговор обещаваха, че ще звъннат, но така и не се обадиха нито веднъж. След 10 дни чакане и разправии отказахме поръчката.

В крайна сметка купихме нужните инструменти от едно магазинче на Женския пазар.

Тема "Градинарски инструменти" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: