Можете ли да помогнете при избора на фризер тип ракла?
Ако може да ме насочите към маркаи модел ще е идеално.
Разполагам с 300-400 най много до 500лв.

Ако може да ме насочите към маркаи модел ще е идеално.
Разполагам с 300-400 най много до 500лв.
 и 150 кубика с четири чекмеджета от 1996г - и двата са втора употреба от Германия директно - не са мръднали до сега работят перфектно! Като съвет ти давам в тоя диапазон с тези парички да се огледаш за нещо читаво втора употреба
 и 150 кубика с четири чекмеджета от 1996г - и двата са втора употреба от Германия директно - не са мръднали до сега работят перфектно! Като съвет ти давам в тоя диапазон с тези парички да се огледаш за нещо читаво втора употреба  от сериозни хора дето се занимават с това....мисля че за около 250лв може да намериш хубав фризер втора употреба....Успех!
 от сериозни хора дето се занимават с това....мисля че за около 250лв може да намериш хубав фризер втора употреба....Успех!  Ще останат парички и за друго, не знам за 300-400лв дали има нещо с качество...Доста мои познати са разочаровани от хладилници съвремено производство при това с "маркови", да не споменавам тука марки. Хладилника ми също е от 1992г
 Ще останат парички и за друго, не знам за 300-400лв дали има нещо с качество...Доста мои познати са разочаровани от хладилници съвремено производство при това с "маркови", да не споменавам тука марки. Хладилника ми също е от 1992г  , в сервиз не е ходил и не се
, в сервиз не е ходил и не се
 Общо взето, за някои неща, гледаш при един и същ ценови диапазон да ти хареса дизайна, не толкова марката, и това е. Съвременният свят се гради основно консуматорски, електроуредите ще станат като консуматив - купуваш, ползваш, разваля се, хвърляш и нов.
  Общо взето, за някои неща, гледаш при един и същ ценови диапазон да ти хареса дизайна, не толкова марката, и това е. Съвременният свят се гради основно консуматорски, електроуредите ще станат като консуматив - купуваш, ползваш, разваля се, хвърляш и нов.