Нека намерим най-тънките цени.
vlax - майстор
Здравейте
Другата седмица в Кауфланд пускат Бензинова моторна пръскачка 20 л за 180 лв.
Ще се пръскат за собствени нужди 4-5 дървета ,асми,домати и картоф - дали си заслужава инвестицията /от гледна точка на мързел /
Става ли за домати? Някой пръскал ли е домати с такава пръскачка?
Това е най-ниската цена ,която съм срещал до сега.
silent - майстор
колега за толкова пръскане според мен въобще не си заслужава да потрошиш тези пари...освен ако имаш и много пари много мързел...
keymaker - специалист
Тази пролет си купих моторна пръскачка ''райдер'' за пръскане на 10-тина дървета и зеленчуците, е нема такава сгода ,за 10 мин. съм опръскал целия двор с около 12-14л.разтвор. Само картофите се наложи да пръскам 10-тина пъти тия бръмбари от колорадо много нападателни бре. Ако искаш бързо и лесно да си свършиш работа това е начина.Не съжалявам за покупката ! Даже се замислям за по маркова.
vlax - майстор
keymaker написа:
Тази пролет си купих моторна пръскачка ''райдер'' за пръскане на 10-тина дървета и зеленчуците, е нема такава сгода ,за 10 мин. съм опръскал целия двор с около 12-14л.разтвор. Само картофите се наложи да пръскам 10-тина пъти тия бръмбари от колорадо много нападателни бре. Ако искаш бързо и лесно да си свършиш работа това е начина.Не съжалявам за покупката ! Даже се замислям за по маркова.
Моята я купих края на лятото,китайска 3wf-3 PREMIUM.
Съжалявам само,че не съм я купил по-рано.
Пръскането от досада и загуба на много време,стана удоволствие.
За маркова може да помисля евентуално, когато тази се повреди и не е икономически оправдано да се ремонтира.

Тема "Бензинова пръскачка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: