• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
angelkitov - специалист
Здравейте майстори,

някой може ли да ми каже от къде мога да си поръчам този инструмент ЛИНК СНИМКА

Вече си го поръчах от dx.com ама ми трябва и един спешно някъде от София.

Благодаря!
ruumen - помощник
Привет, подобни продават в магазините за зъболекарски и зъботехнически материали.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
По-удачно би било с думи и с размери, снимката помощна. Непременно комбинирана ли е да е? Гумирана? С какъв материал ще се работи?
Всичко има, само попитай разбираемо
angelkitov - специалист
Ами трябва ми прецизна метална шпатулка като на снимката. С нея искам да вадя разни лайсни, бутони и тн от интериора на автомобила. На английски му викат pry tool, не знам как по-добре да го обясня. Същите се ползват за отваряне на GSM апарати и тн.

Може да е от метал или от твърда пластмаса. Ето подобен комплект в Ebay:
http://www.ebay.com/itm/Plastic-Pry-Too ... 1599459704
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Прецизна, колко да е прецизна?
Има зъболекарски, има художнически. Цени 2-5лв. Изясни параметрите. Това, ,ще ти пристигне до седмица, нищо работа
angelkitov - специалист
Ами върха на шпатулката да не е над 1 см. Мисля, че зъболекарските ще са прекалено скъпи заради качеството на материала. Ще потърся в магазин за материали за художници.

n_a написа:
Прецизна, колко да е прецизна?
Има зъболекарски, има художнически. Цени 2-5лв. Изясни параметрите. Това, ,ще ти пристигне до седмица, нищо работа
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Дебелина? :-) В нета има стоматологични и за тези пари. Художнически има твърди и гъвкави
Изискванията за качествои са различни, не че някои са общо-казано по-качествени от други
mgbagera - специалист
Тези инструменти ги гледах някъде ама не мога се сетя къде беше. Мисля че в дата.бг маи имаше подобна тема и там бяха обсъждани ама не съм сигурен.

П.П: Може да пробваш и с перо за китара.
nikolson - майстор
Зъботехници и стоматолози ползват такива. Споменато беше и за шпатули за палитра, или нож за палитра при художниците.
  • 1
  • 2

Тема "Oт къде да купя такъв инструмент?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: