• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 1144
Нека намерим най-тънките цени.
Тани - модератор
Темата Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! доста се разрасна, затова бе заключена!

Редактирано на 2.3.2014
След внимателен анализ на мненията на потребителите е взето следното решение:

В тази тема ще се публикуват само предстоящите и настоящи промоции в Lidl! Коментарите относно параметрите и качеството на инструментите ще става в раздел Ел. инструменти, за да може лесно да се открива информацията за всеки инструмент и да не се налага търсене из стотици страници. Поради своя характер, информацията в тази тема няма да е актуална в момента на изтичане на промоцията, затова темата ще бъде заключвана на всяка двадесета страница, а предпоследната тема ще бъде изтривана. Затова внимателно преценявайте къде да споделяте информация, която не е с временен характер и може да бъде полезна в бъдеще. Ако ще описвате качествата на даден инструмент, по-добре е да го направите в темата в раздел Ел. инструменти за съответния инструмент, а ако няма такава тема, да я създадете. В тази тема ще се пише само и единствено за промоциите и марките на Lidl! Постове с друга тематика ще бъдат изтривани! Ако видите такива, моля ползвайте бутона Изображение , за да сигнализирате на модераторите, за което екипа ви благодари предварително!
Предишната тема:
Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix - инструменти?! 2014
ESPACE - майстор
Хайде един безсмислен запис и тук. Нищо няма да подобри заключването на старите теми, само усложнения за следящите ги.
Тани написа:
След внимателен анализ на мненията на потребителите е взето следното решение:

И кой го направи този анализ и какви са резултатите от него?
jekasus - майстор
Тани, нямаше смисъл от това, просто няма......
По темата -
Инструмент не съм купил, купих една фланелка на Бразилия на племенника :-D И понеже млад футболист, е много доволен :-D
silent - специалист
Подкрепям горните две мнения. Следя темата и за новите промоции и за отзиви за качествата на продуктите. В тази тема хората купуват неща защото са на промоция а не защото целенасочено ги търсят. То и логиката с промоцията на лидл е такава. Не винаги има всичко и точно това което ти трябва. Та в случая в предвид горенаписаното промяната е адски неудобна и затрудняваща.
juvesan - специалист
Всъщност, аз не разбирам..ако няма да си говорим за инструментите, за какъв дявол е въобще темата? То като е да си четем брошурите има кой да ги праща директно на мейла... може би темата трябва да се затрие завинаги ? Просто черта и толкова, какво да я мъчим... :weedman:
ferrari4456 - специалист
Запалих резачката...и старата тема първата затри, направи нови няколко теми, но не се получи и пак се стигна да се пише в една тема, сега отново пак напъни да се въведат няколко, та всеки който го интересува да рови в 20 теми да се чуди кой къде е писал за да види това което го интересува.Имаше тема за това дали е било по-добре през отпуска на Тани, пак се убеждавам, че е било по-добре.Нищо лично, но как така се взимат решения от ръководството(1 човек с модераторски права) и хоп айде давай да затриваме, поне не е ли редно да се съгласува поне с хората, който пишат там и ги следят тези теми.
И относно тва да се пише в ел.инструменти за всички инструменти от тях веднага ми идва на ум на инат да направя 20-30 теми за половината интрументи, който имам от лидл и за тези който са актуални сред нас, както идва и въпроса където толкова хора направиха тестове на машините(включително и аз на прободния трион) с видео и неща с едно полезно четиво тестове за тях, но айде всичко в коша, то нещата са актуални няколко дни.
aiako - специалист
да се запиша
ZMeyGorianin - майстор
:idea: и аз
griffin - майстор
Честно казано и аз съм против това накъсване ама как и да е по добре модератора да събира ако има направен обзор на нещо в тема за инструментите за да може по лесно да се тарсят а промоциите да си останат както бяха до сега, ама кой сам аз :-)
ESPACE - майстор
А най- добре ще е някой модератор да отключи старите теми и да изтрие целия този спам. Руснаците хубаво са го казали - работает, не трогай!
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 1144

Тема "Промоция в Lidl на Parkside и Powerfix инструменти - 2" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: