Нека намерим най-тънките цени.
lektora - специалист
Здравейте, знам, че не му е тук мястото да питам, но моля за мнения/контакти на добър автобояджия във Варна. Подразбира се, че поради обрания бюджет благодарение на щедрите застрахователни компании, става въпрос за майстор работещ на разумни цени.
Предварително благодаря на отзовалите се !
Chefo77 - майстор
Прескочи до Домостроителния комбинат, на паркинга на комбината. Виж каква цена и срок ще ти кажат за ремонта и ако те устройват, гарантирам за качествената им работа.
Andri01 - майстор
Телефон,адрес,сайт???
Chefo77 - майстор
Бате Емо, щом не съм дал, значи не мога или няма. Сайт нямат. Телефонът, който имам, е личен и не мисля, че е удачно да го разнасям из нета. Адрес - няма улица и номер, GPS координати - 43.209933, 27.839022. На Google Maps на същото място е КФК АД.
Все пак си мисля, че щетата трябва да се погледне на място. :wink:
Andri01 - майстор
Мерси,Чефо. Смятам да си пооправя 2-та предни калника-имат леки удари. Аз ще си ги подготвя,но относно боядисването / е,и не само то :( / съм с две леви. :) :partyman:
SEV - специалист
С това "аз ще си ги подготвя" ,не очаквай кой знае какъв краен резултат.Да речем,че си успял с кита и шприца,майстора със сигурност няма да го хареса.Като кажеш добре е ,той ще се оака върху колата и оправданието ще е "аз ти казах".Отделно от това,много трудно ще убедиш някой само да ти я "пръсне".
Аз ходя в "Оникс колор" доволен съм много от тях.Цените им варират от 120-200 на детайл.
Andri01 - майстор
Имах в предвид изчукването. Китосване,шприц кит,шлайфане и боя-от него. Имам един познат,но лошо закъса и не работи сега. Но пък се занимава само с реставрация на антики. Мисля,че колита на М. Бонин той ги е реставрирал
lektora - специалист
Благодаря, мисля че ги знам хората в домостроителния, даже съм им ползвал услугите ... когато карах москвич ;)

Тема "Добър автобояджия във Варна" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: