Нека намерим най-тънките цени.
root666 - специалист
Здравейте ! В новата промоция на Практикер има на промоция ламиниран паркет с декор "Високопланинки дъб" който много ми харесва, а и цента е чудесна - 11,99 на квадрат. Когато отидох на място, видях че има този от промоцията е 8мм дебелина, а има със същия декор на съсщата фирма, но 7 мм за 15,99. Къде е уловката? Нали би трябвало този с по голяма дебелина да е по скъп? Не можах да уловя никой от "продавач-консултантите" да го попитам - в момента в който се доближиш до някой, и се шмугва и се скатава, все едно ще го карам да носи торби цимент по стълбите до осмия етаж. Някакви идеи ?

Изображение
velsi - Почетен майстор
Няма уловка. Когато преди година и половина отвориха Практикер при нас забелязах, че същия паркет, който аз редих у дома (купен от друго място) е с цена 4 лв/кв. м. по висока. Просто цените в Практикер са доста завишени и от време на време пускат по някоя стока на нормална цена, колкото да не се губи интереса.
ABEPA - напреднал
На вилата наредих почти всички стай с такъв паркет промоция от Практикер преди две години. Майче беше дори за 8 лв/кв.м супер по ниска цена от другите. Механизнам на сглобката беше по-бавен за редене от другите, които редих последствие , но и разглобяванедто му е невъзможно :-D . Добър си е паркета, но е от ниските класове все пак за вила е добре, но за магазин според мен няма да издържи много много.
Palawnik - специалист
Може би никъде. Преди време в метро също имаше подобна промоция. Тогава беше 8 лв. Хареса ми и сега още си е на земята.
Често правят такива промоции. Във всички вериги правят такива неща.
Вземи си майстора, рискувай купи един пакет. Огледайте го на място и ако няма проблем купи останалото количество.
silllveto - Майсторица
Взех си на промоция един от Практикер и много го харесвам. След 2 седмици му върнаха по-високата цена и сега ме е яд, че не си взх и за още една спалня. Иначе там по принцип е по-скъпо.
А за паркет под 12лв не се хващайте - от ПДЧ е, а то не е за тая работа. Ламината трябва да е HDF
beos - напреднал
От три месеца правя основен ремонт и вече съм на финална фаза ... преди две седмици успях вече да изхвърля голямата мръсотия вкъщи (гипс картон в коридора, с който нанасяхме прахуляк от шкурене във всички стаи .. ) и дойде ред на подовете в хола и спалнята. Решихме да правим спалнята и хола с ламиниран паркет и тръгнахме по всички познати и непознати магазини намерени с Google във Варна .. доста обиколихме и много трудно си харесахме ... на 6 -тия ден от обикалянето по всевъзможни складове и магазини и гледане на какво къде има успяхме да си харесаме във SPACE ламиниран паркет Клас AC4-32 Castello 1722 Дъб Сан Франциско - до тук добре .. най-после имахме представа какво търсим и ще ни пасне на мебелите.. Само че обявеният срок за монтаж от фирмата бе 12 работни дни .. а цената беше 23.99лв с монтаж за квадратен метър с включена подложка 2мм .. а цената без монтаж :? 22.99лв. Тръгнахме си обезкуражени, че и тази седмица няма да можем да се приберем в нашият дом след 3 месеца ремонт и ходене по мъките с една камара пишман майстори .. и със отчаян опит да ускоря нещата подхвърлих на жената да прескочим до Практикер и Бриколаж да видим какво има там ( в тези маркети не бяхме гледали, защото знаем, че не предлагат монтаж, а искахме да е от специализиран магазин, от който да дойде човек да го сложи и да се нанесем възможно най-бързо ) .. и оказа се ламинираният паркет, който гледахме в SPACE , който толкова много ни хареса, че дори се чудехме дали да не го вземем на 22.99 и да търсим човек да го постави в Практикер е на цена 18.99лв .. Заявих на жена ми, че аз ще го сложа и няма да търсим майстор и че днес като го вземем утре ще имаме спалня .. та така и стана .. взехме го в 12.00ч .. и аз в 13.30 бях вече в спалнята и почнах да редя .. до към 17.30 всичко беше готово, включително и первазите .. Жена ми много се опасяваше какво ще каже баща и, който беше много скептично настроен когато му подметнах че в хола аз ще сложа ламината щом няма никой да се навие да го слага като има мебели вътре ( ъглов диван и нисък, но дълъг тв шкаф ) .. а изкарването им в коридора е невъзможно .. та сложих на спалнята и жена ми дори му каза вечерта че са идвали и са сложили ламината .. и той беше много доволен от постъпката ни и от качеството на монтажа :) но след 5 минутки му казахме истината и му заявих че почвам хола .. след два дни отидох да взема ламинат за хола - от същият .. Отивам и гледам 4 години Практикер - промоция .. и хоп - цена 17.50лв за кв.м .. е нямаше толкова щастлив човек като мен .. точно за две вечери след работа го сложих като първата вечер спрях, защото стигнах до местене на мебелите и на втората вечер довърших..
Сега трябва само да сложа малко лайсни и да прикрия кабелите за кабелната телевизия и 5+1-то .. но това утре ми предстои.. след едноседмична почивка от чистене, нанасяне и монтиране на релси, щори и ламинати.
solo5 - майстор
В новата брошура на Практикер (от 07.11 до 25.11) Castello е на промоция от 16.99лв за 1кв.м,
а KronoFix е 15.99лв за 1кв.м (като си помисля, че го взех на 18.99лв за 1кв.м. :wallbash: )
Fortune - специалист
beos написа:
AC4-32 Castello 1722 Дъб Сан Франциско
Да не би да е Castello 1722 Бор Сан Франциско :? .
sasooooooooo - "специалист"
beos написа:
.. Заявих на жена ми, че аз ще го сложа и няма да търсим майстор ...
:2thumbs: :laola: :party:
Браво - открил си ключа към бараката...

Тема "Подозрително евтин ламинат" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: