Нека намерим най-тънките цени.
ivan_s - помощник
Здравейте,

като повечето "майстори-аматьори" и аз днес реших да си закупя някои инструменти на намалени цени, само че два часа вече разглеждам сайтовете за инструменти и не мога да избера на кой български търговец да се доверя. Моля за препоръка (ако трябва на лични, за да не се счете за реклама).
Сайтовете които разгледах са https://jelezaria.com/;https://www.toolsbox.bg/;https://www.onlinemashini.bg/;https://tashev-galving.com/;https://bashmaistora.bg/;https://technotools.bg/;https://dikarconsult.com/;https://voinishki.com/ ; https://profesionalnatehnika-bg.com/bg/ ; https://www.servina.net/.
Инструментите, които търся са акумулаторен винтоверт за завинтване (пробиване) в греди (дърво), електрически верижен трион.
npace - специалист
emag.bg и pazaruvaj.com съдържат обяви на други магазини, често консолидирани за даден продукт.
При избор на търговец има значение дали зад интернет магазина има реален такъв - при някои инструменти гаранция и поддръжка са по-важни от първоначалната цена.
В Ташев в момента вървят няколко промоции включително на резачки Макита и Хитачи. Дават и намаления за регистрирани клиенти.
Dragozow и Kumay от форума имат магазини и ги хвалят за коректно отношение.
Ако си близко до Ловеч или Русе можеш да си купиш Спарки направо от завод/склад.
lov - майстор
Спарки Ловеч го пиши бегал в дългосрочен план, Клопнаха кепенците преди 20-на дена. Всички работници са на борсата и само дето не е обявен официания фалит. А може и да са, не съм се интересувал.

Тема "избор на сайт за покупка на инструменти" | Включи се в дискусията:


Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: