Нека намерим най-тънките цени.
пишман_майстор - майстор
Хах :-D .. така е.
Ай да похваля тогаз една водоструйка . Купена преди две или три години. Ползваме я ударно за много неща, вкл. и пране на килими, миене на оцапани с бетон бъркачки, колички, уреди, също и центрофугата за мед + сита, пособия и т.н. Идеално светват и зеленясали пътеки . Добра покупка излезе.
Chefo77 - майстор
И аз да похваля една лидлска машинка - гравьор. Невероятна работа върши, вече 4 или 5 години не е мръднала. Ползвал съм я цели два пъти и съм много доволен :D
prascho - майстор
За да внеса равновесие аз пък ще взема да оплюя тази батерия на конкурентите: https://www.milwaukeetool.eu/en-eu/m18- ... y/m18-hb3/
Захласнат от клипче как се чисти прасе си купих телена четка подобна на тази: https://praktiker.bg/bg/Metalni-chetki/ ... H/p/492592 с идеята да почистя 20м2 бетонни основи тук таме от земята (изляти без кофраж). Е да ама прасето я има 2-3м2, я няма. Оказа се, че 135 Nm са толкова много за 3Ah (едвам удържах с ръкохватка и две ръце), че на всеки 3-4м2 трябваше да зареждам батерията...

П.П. По отношение на инструменти Парксайд имам три, като един от тях - перфоратор по спомен 6J предаде миналата година душа от нищо. Разбивах едно коминно тяло, че ми заседна четката... Не знам дали да го нося на ремонт. Купувам преди 5-6г за 120лв.

В допълнение, гледам, че се предлагат вложки от редовна цена 42лв на редовна цена 30лв (не помня точно колко части). Имаше към 20+ броя в понеделник и ме отказа липсата на търсене (все пак бяха минали 7 дни на "промоционална" цена). Та дали ги бива?
Svezar - специалист
вт сеп 13, 2022 10:22 pmprascho написа:
П.П. По отношение на инструменти Парксайд имам три, като един от тях - перфоратор по спомен 6J предаде миналата година душа от нищо.
Може да е просто прекъснат кабел там където влиза в дръжката, понеже имах такъв случай !
gogo7777 - майстор
чет сеп 15, 2022 5:43 pmSvezar написа:
вт сеп 13, 2022 10:22 pmprascho написа:
П.П. По отношение на инструменти Парксайд имам три, като един от тях - перфоратор по спомен 6J предаде миналата година душа от нищо.
Може да е просто прекъснат кабел там където влиза в дръжката, понеже имах такъв случай !
Може да са се разместили контактните пластини на колектора от вибрациите.
:)
Stern99 - специалист
От незнам си колко време чакам да пуснат в Лидл напречни алум греди. Трябват ми. Някой има ли представа кога за последно ги пуснаха?
Колко ли още ще чакам?
gogo7777 - майстор
К'ви са па тия напречни алум греди? :?
пишман_майстор - майстор
За коли са.
Имаше тук някъде инфо, че са аналогични с даден модел , също и ценово, но сега не се сещам къде точно. Ако някой знае, да постне инфо.
М/у другото не са нещо уау , стърчат доста грозно над релинга и дразни. Това за ФВ груп комбитата с надлъжни релси по тавана. На други коли как стоят нямам мнение.
Chefo77 - майстор
Глупости, стърчат. Точно 1 см са над надлъжните на автомобила. Много добре се захващат, малко неудобно е да обикаляш около колата, за да ги стегнеш - но са много стабилни. Моите ги взех 2019-а, тогава бяха около 80 лева.
gogo7777 - майстор
чет сеп 15, 2022 9:24 pmChefo77 написа:
........- но са много стабилни. Моите ги взех 2019-а, тогава бяха около 80 лева.
Е тука има на половин цена
https://m.bazar.bg/obiava-26753994/baga ... a-moskvich
:drinkers:

Тема "Промоция в Lidl на инструменти, уреди и техника - 7" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: