• 1
  • 2
Нека намерим най-тънките цени.
silent - майстор
Става въпрос за маркетплейс търговец продаващ в ЕМАГ.
Накратко бях в чужбина детето пожела раница за училище реших да я платя за да може като я доставят получателят само да я получи. Груба грешка срока за доставка мина. Статуса на поръчката е платена... и до там. Оказва се че връзката с Емаг е само чрез някакъв малоумен чатбот. Дреме ми за парите ама ме е яд че за толкова години дори китайците не са ме прецаквали а сега някакви вероятно румънски мангали ми натриха носа. Внимавайте. От тук насетне само наложен платеж.
Ядосан си- не си струва.
Нещата ще се оправят. Бива ли нещо толкова дребно да ти повлияе така?

Не харесвам емага. Въпреки това, не спирам да пазаря от тях. За последните три месеца имам няколко поръчки за ок 400, всички платени предварително.
Последната дойде на 15ти.
Съжалявам, че не мога да кача скрийншот!
Рекламирал съм стока и всичко е било наред.

https://photos.app.goo.gl/PsaQ1xiiRSziCGa19
Cyx - напреднал
И аз пазаря от тях, но плащане при получаването. Карта номер нанайси. Аваста изпищя като се отвори страницата която съхранява този номер.
torbalan - Дървен философ
Плащал съм с наложен платеж, само ако не може да се плати с карта.
Дори имах случай да платя едни камери, от друг доставчик, не от Емаг, и след два дни ми върнаха парите без обяснения.

По принцип винаги има възможност за недоразумения.
hidrazin - майстор
ср сеп 18, 2024 8:20 pmsilent написа:
ЕМАГ
Това е достатъчно. Че има ли още "на-на-на-на-на" да пазаруват от тези мамалигари? :? Явно да.
От там имам 2-3 покупки и все съм съжалявал.
И да не съм голословен, сега проверих от кога са - последно 2018-та. :)
:partyman:
Я па си купих нещо, което при официалния вносител не беше налично, та и на по ниска цена. Дойде от Румъния.
Имам много добри попадения там.
Истината е, че са търговци.
imegogo - специалист
Редовно пазарувам от емаг връщал съм доста неща по различни причини винаги са били точни става много по-лесно и бързо без излишни обяснения и нерви за разлика от нашите търговци единствено не съм особено доволен от доставките понякога са супер бавни
hidrazin - майстор
ср сеп 18, 2024 9:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Истината е че са мамалигарски мошеници и 90% от стоките там са по-скъпи, от колкото могат да се намерят.
И не на последно място - ДДС-то отива в Румъния. Да храни кукурузите а за нас пак среден пръст ... изотзад.
Още един кърлеж закачил се за клетата ни територия, управлявана от продажни политици дето статистически трябва да чукат камъни около Дунав-а.
ср сеп 18, 2024 10:35 pmhidrazin написа:
ср сеп 18, 2024 9:41 pmТрифон П.Трифонов написа:
Истината е че са мамалигарски мошеници и 90% от стоките там са по-скъпи, от колкото могат да се намерят.
И не на последно място - ДДС-то отива в Румъния. Да храни кукурузите а за нас пак среден пръст ... изотзад.
Още един кърлеж закачил се за клетата ни територия, управлявана от продажни политици дето статистически трябва да чукат камъни около Дунав-а.
Винаги съм купувал, защото съм намирал стоката най евтина там. Видно е от споделеният линк и безплатната доставка. Винаги.
Има наши, които не поемат доставка в никой случай, въпреки цена на стоката над 500 и нагоре парици.
Преди няколко години си намерих нещото с над 100лв по евтино в техния сайт. На емайла попитах Е ли е възможно да ми го изпратят, ако го поръчам през техния. Отговорът беше - Не. От известно време просто го правят.

А ти ако щеш! За мен, гъвкавият търговец си е По търговец.
Пример е и една Еурека миньон специалита. Дойде и с голяма отстъпка през кафе форума, пак преди няколко години.
Е?!!!

ПП. Политиката остави настрана!
silent - майстор
Аз съм пазарувал доста от тях на цени без аналог и като цяло са точни но ме ядосва това че няма лесен и достъпен начин за обратна връзка в подобни на моя случай.
  • 1
  • 2

Тема "Вероятна измама с любезното съдействие на ЕМАГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: