вт сеп 07, 2021 10:37 amkozl написа:Честит да ти е.Със здраве да го ползваш.
...Отдавна имах намерение за придобиване на модерен осцилоскоп (допотопно дъртия се скапа) та са по нужда грабнах некакъв наличен. ...

ср сеп 29, 2021 4:13 pmkrasi92 написа: горката съдомиална няма да я оставиш да умре спокоиноПроблема е в тахогенератора. на циркулационната помпа .При студен мотор показва нормално съпротивление 220 ом.![]()
![]()
![]()
вт сеп 07, 2021 10:37 amkozl написа: Пробвах със станцията за горещ въздух на 130 градуса да нагрявам места от платката и така установих, че като позагрея процесора и почва да цикли, охлаждам с вентилатор, спира цикленето, та нарочих процесора.Изброеното ми подсказва, че причината не е била в тахогенератора.
ср дек 29, 2021 11:53 amoctopus написа: ейй не се отказахте от тоя боклук AEGЗа сега си работи, защо да се отказвам.
само да добавя, че към всичките им мизерии не им работи и защитата
от наводняванеполовин кофа изтече и ми прецака долните летви на кухнята
ср дек 29, 2021 3:53 pmkozl написа:Изтече, защото на моето боклучиво AEG му сипвам и доместос, понеже не мие добре и отделно си дава грешка i20 .. та доместоса му помага, ама тоя път сипнах повечко и се разпеняви и от там почна да шурти.. съвсем спокойно си изтекоха няколко литра вода безбда сработи никаква защита.. спрях водата от при водомера. На вх.маркуч уж има едно удебеление, мислрх че е клапа.. но е явно някакъв фейк, само да лъжат клиентитеср дек 29, 2021 11:53 amoctopus написа: ейй не се отказахте от тоя боклук AEGЗа сега си работи, защо да се отказвам.
само да добавя, че към всичките им мизерии не им работи и защитата
от наводняванеполовин кофа изтече и ми прецака долните летви на кухнята
Какво се очаква от защитата? Откъде изтече половината кофа, защото ако е кофата е 8 литра, то половината е целия обем на водата в зумпфа. А защитата спира клапана за пълнене.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: