пет авг 16, 2024 10:49 pmТрифон П.Трифонов написа: Колко чавки са ти пили мозъка, че на 72 да ставаш за резил?!Аз ли бре?

пет авг 16, 2024 10:49 pmТрифон П.Трифонов написа: Колко чавки са ти пили мозъка, че на 72 да ставаш за резил?!Аз ли бре?
пет авг 16, 2024 11:00 pmhidrazin написа:Бат кемал.пет авг 16, 2024 10:49 pmТрифон П.Трифонов написа: Колко чавки са ти пили мозъка, че на 72 да ставаш за резил?!Аз ли бре?![]()
![]()
![]()
пет авг 16, 2024 11:06 pmТрифон П.Трифонов написа: По добре да си ползва "разработения" профил.Така е. Ама ако може...
пет авг 16, 2024 11:22 pmhidrazin написа:Ко?! Верно ли?!пет авг 16, 2024 11:06 pmТрифон П.Трифонов написа: По добре да си ползва "разработения" профил.Така е. Ама ако може...![]()
![]()
съб авг 17, 2024 8:26 amНиколов Н. написа: " В топлата имаше варовикова тапа - избих я вътре" И къде ще отиде варовика?Груб инвазивен метод, сравнително добър, но пък бърз резултат резултат, ползван и при лечение на бъбреците. Разчита се, че раздробените частици ще напуснат сами, бат кемал.
пет авг 16, 2024 7:23 pmOVER написа: Теси 6л.под мифка вързан с меки връзки и слабо налягане на водата църцори едвам, а при пълнене отказа да се напълни - през топлата го напълни, опитах над мифка обърнат същото беше - едва пуска църцори, за сравнение проточно бойлерче работи идеално с ниското налягане, Теси като го взех от човека у тях с нормално налягане пускаше вода под мивката с къси мека връзкаПровери ли предпазния изпускателен клапан ?
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: