Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
ontario - специалист
вт ное 05, 2024 1:57 pmn_a написа:
вт ное 05, 2024 1:38 pmstefanjor написа:
Ако смесител за душ позволява да се върже пералнята там за мен е най- удачният вариант.
И докато переш не може да пиеш една вода

Има всякакви смесителни батерии, може да си купи подходящата, за да има място за специалната тетка! Въпросът изобщо не е за тук, а за добре зареден магазин!
И аз си дадох сметка , че ако ползвам смесител за душ - докато работи пералнята ще съм без вода на чешмата.
В София в кой магазин би могло да и отида да ме посветват какво да купя и как да стане по- хитро монтажа. В някоя от веригите или в някой по- малък магазин където се предлагат разни кранове, смесители и т.н.
Принципно съм в Младост, но не ми е проблем центъра или съседните квартали
nork - специалист
Рулетка, лист, размери и с тях за:
https://ramois.com/smesitel-za-kuhnya-p ... n-za-stena
+ Показаните удължители
MamaMy - майстор
С това последното голямо разкрасяване пада :? Ако можеше нещо по-грозно да се измисли сигурно щяха да го измислят, но няма такова.
А нали не си мислите, че докато работи пералнята дърпа вода постоянно? :lol:
iliya_i - майстор
Хайде..... :-D
Сега и оператор на крана ще трябва да се назначи - да го отваря, когато пералнята ще черпи вода, и да го затваря, когато не черпи.
MamaMy - майстор
Неее, просто опонирам на тезата с която излязоха едни колеги и колежка. Дълги години съм бил така на пералнята преди да излязат "удължителите" по магазините. Дори в началото имаше и къси удължители. Бяха само една тетка с отклонение 1/2 и изнесен кран. Тях не съм ги виждал от години. Бяха и доста по-скъпи.
Автора ако иска може да си ползва и неговата си батерия. Слага отзад към стената комплекта за пералня, а отдолу на батерията директно монтира един такъв аератор. Няма да има лифт, но ще компенсира с чупещ се извод на аератора:

Изображение
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
вт ное 05, 2024 6:27 pmMamaMy написа:
Неее, просто опонирам на тезата с която излязоха едни колеги и колежка. Дълги години съм бил

Мооля?!? Защо си го причиняваш? 2024г. няма нужда някой да е регулировчик на кран!
Не знам на теб и половината форум де ви е чувстото за хумор, ирония и разум и представа си нямам отде ви е нуждата да се окопавате
Налей си едно, бодни друго... Наздраве!
ivanovbg - майстор
Може и без копаене. Монтира си кранчето отзад с нужните фитинги, слага се едно гръбче и мести шкафа с няколко санта напред. Хем красиво, хем както трябва.
nork - специалист
вт ное 05, 2024 6:09 pmMamaMy написа:
С това последното голямо разкрасяване пада :? Ако можеше нещо по-грозно да се измисли сигурно щяха да го измислят, но няма такова.
А нали не си мислите, че докато работи пералнята дърпа вода постоянно? :lol:
Маааму....... И аз не моа повярвам, че 24г някой показва такава схема и то у Голямото село, ама не съдя...... Я на квартира, я няма възможност..... :idea:
Има някакви ограничения и предлагам/е варианти....
Ай живи и здрави, па аФторът да сподели крайният резултат :!:
Lutchezar - майстор
Прикачен файл:
0401030029_552x552_pad_478b24840a.jpg
0401030029_552x552_pad_478b24840a.jpg (26.77 KиБ) Видяна 553 пъти
А нещо такова?

Тема "Помощ за смесител + маркуч за пералня" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: