Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
MamaMy - майстор
Така е. Такива като Васко Василев са единици. Наистина всички им се кланят, но те не са тренирали 20 години като малоумни. На толкова вече бяха световно известни. :lol:
gogo7777 - майстор
Никога до сега не са ми се кланяли за добре свършена работа. Вероятно нещо ми куца още. :lol: :lol: :lol:
chapara - майстор
пет юни 27, 2025 6:33 pmlyubohar написа:
Да,природата наистина си знае работата-някои стигат само до монтиране на климатици и лепене на плочки.
Други по световните сцени им се кланят!
Може да ти са се кланяли от куртоазия, но си си останал дръвник и то чепест дръвник. Хайде бягай към любимия ми отбор😁
lyubohar - майстор
пет юни 27, 2025 7:24 pmMamaMy написа:
Така е. Такива като Васко Василев са единици. Наистина всички им се кланят, но те не са тренирали 20 години като малоумни. На толкова вече бяха световно известни. :lol:
Нещо ста се объркали,или не сте запознат.
Баща му на Васко Василев ми е състудент.
Васко почва да свири на 3 години.На десет отива в Москва.Там учи 8 години.
После завършва консерваторията в Пловдив.После в Лондон,където специализира.
Както и да го смятаме някъде около 20 години трябват на един цигулар за да се обучи.Дори и на таланти като Васко Василев.
А имаме и още много други по света.Е,не всички стават на нивото на Васко,но пак си трябват много години свирене по 5-8 часа на ден!
А за плочкаджия и монтажник на климатици-Вие кажете колко месеца трябват.
Аз знам,ама нека специалистите кажат!
нед юни 29, 2025 11:59 amlyubohar написа:
...
А за плочкаджия и монтажник на климатици-Вие кажете колко месеца трябват.
Аз знам,ама нека специалистите кажат!
Любо, обясняваш нещо на "плочкаджии". Какво очакваш и нужно ли е да обясняваш?!

Съседско синче метна един стар гараж- прави го за чудо и приказ.
Първо автоматична врата, после картон по стените, а върху него керамика. Чудо работа.
Комуникацията ни с него започва и завършва със Здравей- Здрасти, а помежду им нещо за пълнеж- Много хубаво, Браво, къде се научи така......
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед юни 29, 2025 12:53 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Ето други двама виртуози много уважавани от мен.

zz_stefanov - майстор
Бат Любо де ги вкара климатичарите при цигуларите.
Момчето на 25 сигурно има над сто монтажа от които поне 50 са му като чирак.
Опит си трябва, може би не толкова много години колкото на Васко Василев.
gogo7777 - майстор
Бат ти Любо е раним на тема изкуство. Той стои много по-нависоко в йерархията. Къде е Паганини, къде е Леонардо....и двамата са дали много на човечеството особено първия.... :-D
Сто монтажа се правят за сезон. Сто монтажа е много опит!!!
За няма година с амнайсти разряд- Майстор на Майсторите и натам ...............скука, достигнал върха на развитието си!!! Едва на 25!
MamaMy - майстор
Много обичам да го дразня защото се изхвърля без да си го докачил :lol:
Лесно ранимата му душа на нарцис обича да подценява всички останали. Аз например познавам един свиркаджия който е почнал
на 2 да се учи и вече на 50 още не се е научил. То не бяха школи, музикално училище, консерватория... Научи се да прави консерви и само заради това го назначиха в Карнеги Хол. :roll: Сега бил даскал по музика. Нали знаеш к'во е даскал? Тоз' дето не знае и не може учи на хората децата. Е те заради такива даскаля дерете ушите на 'ората по 20 години и си оставате ненаучени. Циганетата у Факултета без да са виждали даскал по музика стават виртуозни музиканти. На нощно шкафче ще ти излупа Токата и фуга в ре минор. Я го виж Азис, дали е 'одил в консерватория? Най-много да е стигнал до консервната в Германия, но подлудява всички консервативни консерви по света :-D

Тема "Моля дайте насоки за монтаж на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: