Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
lyubohar - майстор
"Бати Ви Любо"наистина стои високо в йерархията!
Свирил професионално на повече от 3 инструмента.
Обиколил съм половината свят!
Поправил съм хиляди струнни инструмента.
Произвел съм над 450 лъка за тях.99% продадени на запад.
Имам над 2000 часовника-99% ремонтирани от мен.
Десетки усилватели направени от нулата.
Правил мебели,лепил плочки.Оправял съм ел.инсталации сбъркани от "майстори" работили на национални обекти.
Без да съм "чел стотици книги"!
Последното е оправяне на пералнята ни,за което един"майстор"тук каза,че нищо не съм направил!
Е-вече втори месец работи по 2 пъти на ден!
Разбирам,че искате да изкарате плочкаджии и монтажници на климатици за голяма работа!
Е-не сте!
И аз да пусна една снимка от джаз фестивала Джаз джамбурее във Варшава-по него време най значимия в Европа.
Два биса и не ни пускаха от сцената,въпреки,че след нас имаше рецитал на много известен американски тромпетист.
Мога да ви затрупам със снимки от обиколките ми по света,но ще се въздържа.

Прикачен файл

Scan_20190917 (5).jpg
Scan_20190917 (5).jpg (51.25 KиБ) Видяна 266 пъти

Прикачен файл

Scan_20190917 (4).jpg
Scan_20190917 (4).jpg (52.41 KиБ) Видяна 266 пъти
gogo7777 - майстор
нед юни 29, 2025 4:26 pmMamaMy написа:
Много обичам да го дразня защото се изхвърля без да си го докачил :lol:
Лесно ранимата му душа на нарцис обича да подценява всички останали. Аз например познавам един свиркаджия който е почнал
на 2 да се учи и вече на 50 още не се е научил. То не бяха школи, музикално училище, консерватория... Научи се да прави консерви и само заради това го назначиха в Карнеги Хол. :roll: Сега бил даскал по музика. Нали знаеш к'во е даскал? Тоз' дето не знае и не може учи на хората децата. Е те заради такива даскаля дерете ушите на 'ората по 20 години и си оставате ненаучени. Циганетата у Факултета без да са виждали даскал по музика стават виртуозни музиканти. На нощно шкафче ще ти излупа Токата и фуга в ре минор. Я го виж Азис, дали е 'одил в консерватория? Най-много да е стигнал до консервната в Германия, но подлудява всички консервативни консерви по света :-D
:lol: :lol: :lol:
Любо, парите са "у гипса и плочките".
Свалят те на нивото си и се гъбаркат с теб, защото позволяваш.

пп. За монтажа на единия климатик дадох на ръка +100лв за монтаж, иначе щеше да е ....."по Димитровдена". Значи и в тая сфера има пари.
Самият монтаж не представлява някаква особена трудност, стига да се спазват определена последователност. Има си тънкости, разбира се, но и там нещата не са за свръх човеци.
Дори не е нужно монтажника да е наясно с принципа на работа на хладилната машина, а да се справя отлично.
Последна промяна от Трифон П.Трифонов на нед юни 29, 2025 4:41 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
нед юни 29, 2025 4:34 pmlyubohar написа:
"Бати Ви Любо"наистина стои високо в йерархията!
Свирил професионално на повече от 3 инструмента.
Обиколил съм половината свят!
Поправил съм хиляди струнни инструмента.
Произвел съм над 450 лъка за тях.99% продадени на запад.
Имам над 2000 часовника-99% ремонтирани от мен.
Десетки усилватели направени от нулата.
Правил мебели,лепил плочки.Оправял съм ел.инсталации сбъркани от "майстори" работили на национални обекти.
Без да съм "чел стотици книги"!
Последното е оправяне на пералнята ни,за което един"майстор"тук каза,че нищо не съм направил!
Е-вече втори месец работи по 2 пъти на ден!
Разбирам,че искате да изкарате плочкаджии и монтажници на климатици за голяма работа!
Е-не сте!
И аз да пусна една снимка от джаз фестивала Джаз джамбурее във Варшава-по него време най значимия в Европа.
Два биса и не ни пускаха от сцената,въпреки,че след нас имаше рецитал на много известен американски тромпетист.
За това имаш поздравления от мен....съвсем сериозно. Но що омаловажаваш уменията на другите?
lyubohar - майстор
Нищо не омаловожавам.
Но да се твърди,че едни циганета самоуки се научавали да свирят за нула време...
Освен това да прочетеш стотици книги за да монтираш един климатик-несериозно!
Един месец чиракуване и си готов!Съвсем друго е да имаш образование по специалност,но тогава други ще работят за теб.
И не е въпрос само за сръчност на ръцете.По нагоре е разковничето!
И аз обичам да дразня.Като видя колко наскачаха тук ми е ясно...
gogo7777 - майстор
нед юни 29, 2025 4:34 pmlyubohar написа:

Моля те недей.....фен съм на Deep Purple :supz: :supz: :supz:
gogo7777 - майстор
нед юни 29, 2025 4:45 pmlyubohar написа:
Нищо не омаловожавам.
Но да се твърди,че едни циганета самоуки се научавали да свирят за нула време...
Това си е факт. Вродено им е :wink:
.....просто чуват "музиката" :wink:
Последна промяна от gogo7777 на нед юни 29, 2025 4:49 pm, променено общо 1 път.
MamaMy - майстор
нед юни 29, 2025 4:38 pmgogo7777 написа:
За това имаш поздравления от мен....съвсем сериозно. Но що омаловажаваш уменията на другите?
Щото е самовлюбен нарцис. А се мерне в огледало, а си е посегнал :lol:
Наистина, "чуват" я само.

Мангала ще чуе га мъ няма!
gogo7777 - майстор
Трифуне, тури на везната цигането без образование свирещо с подръчни средства и един "виртуоз" учил се 20 години......баси 20 години какво е учил...."Болеро", "4-те годишни времена" и там още някакви....Цигането ще изкара някой лев за баничка, а на виртуоза ще му се "кланят", че и даже ще го призоват да повтори изпълнението си :lol:

Тема "Моля дайте насоки за монтаж на климатик" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: