Значи при строежа на нашите нещо не са спазили. Нашите като че ли са по-големи. По 4 или 5 ап. на етаж. Стени от панели няма. Всичко зидаха с тухли като външните стени са двоен зид. От вън е фугирана зидария единички. Всичко друго е четворка. на място отляха само плочите. Между двата външни зида има стиропор. Нямам идея колко е дебел. След вдигане на всяка плоча поставяха готови колони. Спускаха плочите и пак почваха да вдигат без най-долната. Стъпалата и клетката на асансьора се отливаха в движение нагоре. https://www.google.com/maps/@43.4020286 ... FQAw%3D%3D
Това са те. 50м наляво е третия. Бяха първите експериментални по тази технология. Блока пък срещу тях е известен като френските. Там са малко по-стари двуетажни апартаменти. На времето бяха само за партийни функционери. От другата страна е Скобелев парк. Подхода към панорамата "Плевенска епопея".
Та както казвам, не знам какво не им е на ред. Знам шефа тогава как закърпи проблема.
Това са те. 50м наляво е третия. Бяха първите експериментални по тази технология. Блока пък срещу тях е известен като френските. Там са малко по-стари двуетажни апартаменти. На времето бяха само за партийни функционери. От другата страна е Скобелев парк. Подхода към панорамата "Плевенска епопея".
Та както казвам, не знам какво не им е на ред. Знам шефа тогава как закърпи проблема.