То хубаво да върже, ама ако знае с каква стойност, по-лесно е да го извади и да топи в студена и топла вода и да види дали работи. Релето може да се скапало, може да има студена спойка по веригата, може да има окис по контактите и клемите по силовата верига, всичко трябва да се провери.
пет фев 16, 2024 9:09 amkozl написа: Аз като попаднах на точния специалист за него беше елементарно да смени процесор, памет и некой друг елемент и да програмира паметта.Знаеш ли обаче какви средства и време е инвестирал въпросният специалист за да има подходящите условия, хардуер и софтуер да свърши работата? Колко часове е ровил в интернет да търси фърмуер за битови уреди и навсякъде плява. Истината на час по лъжичка. Дори платения абонамент за прехвалени сервизни сайтове не върши работа. А що се отнася до програматори сигурно е събрал една щайга полу работещи. Може да се напише книга за това. За всеки чип по няколко и те капризничат. С чипове на един производител работят, с други не щат. Пък за фалшивите чипове залели пазара да не споменавам. Купувам 15 от тях 5 работят коректно. 5 се записват еднократно и с грешки и повече не се трият и пет са само черупка, а вътре празно. И това от реномирани доставчици. И накрая идва клиента и вика, "- Ама как 20лв. Аз за толкова ще я изхвърля."
ПП Сумата 20 е условна. Поради многото кърлежи по веригата съм чувал до клиента да стигат суми по 350. Това означава, че човека който наистина е свършил работата взима най-малко. По веригата от посредници, болшинството малко грамотни и некадърни, но много нахални всеки товари и то по 100%. Това означава само едно. Клиента се е доверил на неподходящите хора. Значи в опита си да мине тънко сам се е набутал между шамарите.