Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
valerko - специалист
Хора дайте съвет моля. Имам теракол, СМ11 Церезит и искам да сложа перваз от гранитогрес на прозореца. Препоръчаха ми флексово лепило, щото било мразоустойчиво, но искам да попитам дали мога да ползвам някое от мойте, щото така или иначе ги имам и да не давам излишни пари?
EDI - майстор
По принцип греса се лепи с ФЛЕКС, тъй като греса е с изключително ниска попивност, беше под 0,2% доколкото помня.Ще стане и с СМ 11, но няма гаранция дали при големи температурни разлики някой ден няма да отлепи.Имам лепен перваз с СМ11 и държи вече 3-4 години.
valerko - специалист
EDI написа:
По принцип греса се лепи с ФЛЕКС, тъй като греса е с изключително ниска попивност, беше под 0,2% доколкото помня.Ще стане и с СМ 11, но няма гаранция дали при големи температурни разлики някой ден няма да отлепи.Имам лепен перваз с СМ11 и държи вече 3-4 години.
Супер. След 3-4 г. ако се наложи пак ще ги залепя...живи здрави дотогава. До потопа през 2012 да изкара :lol: :lol: :-D
Humppa - напреднал
Лепя теракот на антрето (виж темата по-горе). Основата ми е 30-годишна бетоова плоча, блажно боядисана. Грундирах с бетоноконтакт и лепя с лепило "плочка върху плочка" на девин цинемт (около 20 лева на чувалче). Просто с такова лепкаво лепило до сега не бях работил! При истръскване не иска да се отпелпи от шпаклата!

Тема "Може ли СМ11 или теракол за перваз на прозорец?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: