• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
от есента на миналата година започнах възстановяването на стара селска къща. Желая да споделя този процес и се надявам да бъда полезен.
И аз чакам с нетърпение да прочета
peterdimov - специалист
Давай да видим как си се справил :)
KIBRIT - специалист
Ще е любопитно !
И аз мисля да направя същото с една къща в Еленският балкан през лятото !
lyki - специалист
Похвално начинание ,и ако не го сметнеш за не тактично бих ти дал един съвет.
Ако наистина искаш да я въстановиш ,избягвай такива материали като бетон и лъскави железа наблегни на трева камък и дърво.
Всичко друго е наистина лъскаво и трайно но не е истинско .
goran2 - специалист
Винаги се радвам когато има хора които искат да възстановят стара къща.Аз бих казал да не се бърза да се вникне в мисълта и детайла на стария майстор за да бъде резултата перфектен или поне задоволителен.Нека трудностите които ще срещнеш а те няма да са никак малко да не те отказват от иначе добрата идея.Желая успех в начинанието.
ftubusa - специалист
jbpower написа:
от есента на миналата година започнах възстановяването на стара селска къща. Желая да споделя този процес и се надявам да бъда полезен.
А снимки ще видим ли?
housedoktor - майстор
Хайде малко снимки,моля:)
Стефан - майстор
goran2 написа:
Винаги се радвам когато има хора които искат да възстановят стара къща.Аз бих казал да не се бърза да се вникне в мисълта и детайла на стария майстор за да бъде резултата перфектен или поне задоволителен.Нека трудностите които ще срещнеш а те няма да са никак малко да не те отказват от иначе добрата идея.Желая успех в начинанието.
Похвално, но човека вероятно се е отказал. Не се появявал от много време, а има и един единствен пост.
Знам, че ще ме нападнете, но аз не бих се занимавал с такава дейност. Просто, за себе си, не виждам смисъл. Пояснявам защо. В България има много такива съборетини, от които наследниците искат да се освободят за символични суми. Защото няма кой да даде луди пари, които те искат в началото с амбициите си за добра печалба от нищото. Освен носталгични причини по миналото, друго положително не виждам. Обикновенно такива къщи се продават най-вече в обезлюдени места, в които липсват елементарни неща. Вероятно все още/сигурно доста дълго време/ се продава една къща в Косталево, над язовир Дъбника край Враца, друга във Видинско. Още повече, че тия къще са строени по друго време, с други разбирания и ценностна система на собствениците им. Без нужните удобства и функционалност. Иначе, успех в начинанието!
  • 1
  • 2

Тема "възстановяване на стара къща" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: