Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Здравейте

предстой ми да правя замазка в стая в която преди това е имало балатум, залепен здраво с някакво лепило и след махането му, част от текстилната основа е останала.
Как мислите, дали може да се направи замазка директно върху въпросните текстилни остатаци или трябва да се отстранят?
Проблема е че остраняването се оказа много трудна задача, засега имам успех само с телена четка на бормашината но става много бавно и трудно.
.
Ivo_Dinkov - специалист
Ако се обезпраши и грундира, според мен няма проблеми, но това го казвам като лаик и чел от тук- от там, и като човек с неприключил едногодишен ремонт на плещите :mrgreen:
Нека и професионалистите да се произнесат :wink:
Spokoiniq - майстор
През далечната 97г правих един такъв апартамент за продаване.Изчукваш каквото може, грунд зелен на Леко (тогава се правеше със шприц от цимент и пясък, но нямаше екзотични материали още) и замазка армирана и си ти.
Много благодаря за бързите отговори!
Този зелен грунд не успявам да го намеря в нета кой точно е, но ще проверя в някой магазин. Ако подскажете с някой линк ще е добре дошло.

Тема "Замазка върху остатък от текстилна основа на балатум?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: