• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
bridge - специалист
Изображение

Интересното е, че не всеки път е така, а когато си иска източва, когато не иска не източва. Чува се едно като бълбукане, когато не иска да източва. Следователно след това и центрофугата не тръгва и програмата едва едва превърта и работи с часове докато не я изключа ръчно. Случва се да я изключа и след няколко часа като я включа да си източи водата и всички да е нормално. Ако нямай има идея на какво може да се дължи този странен проблем, ще съм му благодарен.Пералнята не източва от време на време
PLOCHKATABG - специалист
Програматор за смяна . Явно вече е заминал .

Програматора в определено време казва на някои други части, ти отвори клапата за изтакане не вода, ти помпо я се включи и изхвърли водата докато клапана е отворен. Явно няма връзка м/у тях, а тази връзка е от програматора . :-D
bridge - специалист
Благодаря за мнението!
А това обяснява ли въпроса, защо само от време на време не сработва?
А програматора е платката зад тази врътка, нали?
Изображение
PLOCHKATABG - специалист
bridge написа:
Благодаря за мнението!
А това обяснява ли въпроса, защо само от време на време не сработва?
А програматора е платката зад тази врътка, нали?
]
Да точно от него и ти върти постоянно без да изключи, просто не се е развалил до край, за да откаже ептен .
Това е точно програматора .
ZMeyGorianin - майстор
Като начало провери филтъра! Ако е задръстен и водата се задържа програматора няма да премине към следващия процес.
mladkal - майстор
Почисти всички налични филтри.
Ако не се реши проблема погледни ниворегулатора - зачистване на връзки, механично рзместване и т.н.
Ако и тогава проблема остане явен -програматора.
pavkatay - майстор
ZMeyGorianin написа:
Като начало провери филтъра! Ако е задръстен и водата се задържа програматора няма да премине към следващия процес.
+1 не съм специалист, но имам опит точно с тази част от изделието. последно какви неща извадих от филтъра след като майка ми в нейната пералня ми беше изпрала дрехите за лов
jasonsmith - помощник
При мен имаше същия проблем, и то почна да го прави след като почистих филтъра.. Отворих го отново, и какво да видя - някаква метална пластинка се беше завряла там, нямам обяснение откъде се е взела. Почистих и всичко се оправи. :drinkers:
КИМИ - специалист
При мен се беше омотало нещо на водната помпа- провери я.
teon - специалист
...може вече да си е купил нова човека...
  • 1
  • 2

Тема "Пералнята не източва от време на време" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: