Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
kuuuuuul - майстор
:-D viewtopic.php?f=41&t=37298&p=447039#p447039
stiv1961 - майстор
http://atanas.mipa-bg.com
Ха, с Наско сме служили заедно няколко години :)
Ето и моето решение :)

Прикачен файл

220920111430.jpg

Прикачен файл

151020111477.jpg
151020111477.jpg (54.36 KиБ) Видяна 4282 пъти

Прикачен файл

151020111475.jpg
151020111475.jpg (28.02 KиБ) Видяна 4282 пъти
resistbody - майстор
Аз изразрязох корпуса на батерията и сложих 2бр. 6 волтови акумулатори последователно. Резултата е, че кара доста повече, но при голямо натоварване 8х100 може би и по-голяма в дърво някъде около средата отказва, като почине пак. Иначе пробивам 2-3мм метал с 5мм няма проблем, много проби не съм правил наскоро я пригодих. Зареждам си я със стандартното си зарядно. Моя винтоверт е на 12в.
andro440 - майстор
не ми се пише вече в този форум,защото един колега - ,постоянно иска да се наложи с ума си и знанията си ! и вместо да е полезен с нещо ,говори за другите ,колко са глупави и как се опитват да правят от три батериии една нова -КОЙ МИ ИЗТРИ МНЕНИЯТА? и кога и къде съм написал ,че ще направя нова батерия от стари ? написах ,че /закърпих положението с подбор на елементи ! ядосвам се на такива -за това реагирам така -такава ми е природата :axe:
DundyTheCroc - майстор
Решението с 12V акумулатор вместо стандартните NiCa елементи работи и при мен. Преправих обаче стойката на зарядното, която беше с таймер и без ограничение на тока, сега е без таймер и с един прост резистор :-D
8180 - майстор
andro440 написа:
не ми се пише вече в този форум,защото един колега - ,постоянно иска да се наложи с ума си и знанията си ! и вместо да е полезен с нещо ,говори за другите ,колко са глупави и как се опитват да правят от три батериии една нова -КОЙ МИ ИЗТРИ МНЕНИЯТА? и кога и къде съм написал ,че ще направя нова батерия от стари ? написах ,че /закърпих положението с подбор на елементи ! ядосвам се на такива -за това реагирам така -такава ми е природата :axe:
Сигурно съм АЗ!
Това също е за триене - "ИСКРЕНО И ЛИЧНО" е в ДРУГА телевизия.
манихеин - специалист
andro440 написа:

Като цяло, модераторите тук са рядко срещани педераси, които, освен, че трият наред, не зачитат чуждото мнение. Никой няма право на цензура, освен съдът - само той може да реши кое е законосъобразно/обидно/нарушаващо добрите нрави и т.н. и кое - не. Но модераторчетата си играят на съдии. Щото нямат с какво...

Брях,
Какво мило и любезно начало на седмицата.
Ще бъда взаимен :) - 1 ден за общо запознаване с Правилата и още един специално за т.т. 1, 14, 15.
Приятно четене.
8180
lz1wvm - специалист
Ако може да ползвам темата на питащия,за да не отварям нова.
Въпроса ми е има ли Български сайт,откъдето може да си купя подобна литиева батерия.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ipoly.html
Може също да не е цял пакет,а да са отделни елементи,аз ще си ги сглобя. :partyman:
lz1wvm - специалист
Доста търсих в Българския интернет,но такива батерии не можах да намеря(с няколко изключения,които не ми вършат работа).
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/index.asp
Та явно в България се внасят,и купуваме само БОКЛУЦИ. :partyman:

Тема "батерия за винтоверт" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: