Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
phantom_ - специалист
Я качи една снимка :?
jekasus - майстор
Понеже е малко луда тема, да си припомним историята :-D - http://www.bulgarianhistory.org/крум-и- ... антийците/
batmana - напреднал
Говорих с един познат. Черепът е истински, но не може да ми даде идея как и с какво да го боядисам.
big_death - специалист
phantom_ :

Я качи една снимка :?
+1 да видим дали не е кьорфишек раотата :rolleyes: :? :lol:
Andri01 - майстор
Явно някой в рода ви много си е обичал тъщата,че чак си е запазил част от нея :?
caribi - специалист
batmana написа:
Говорих с един познат. Черепът е истински, но не може да ми даде идея как и с какво да го боядисам.
Бояджия ли сте?
batmana - напреднал
Не, защо?

Снимах го и ще кача снимката утре. Дори сложих и листче с датата, че някой Тома Неверни да не мрънка :).
profesionalist_wood - майстор
А,навремето като имахме лекции по анатомия,нашия професор с истински череп беше заковал с пирони разпадналото си бюро.... бе колкото да не се клати насам-натам :lol: Пипал съм черепи,бих казал че женските са трошливи.Един даскал по рисуване отнякъде беше домъкнал леко обгорял череп на жена от някой крематориум....и на него му падаше ченето,нямаше оправия. :razz: хахах
Не може да се боядиса истинска кост,ще се отлюспи. Е,става с блажна боя ама е грозно.
За да разбереш че е истински ,взимаш ножче и стържеш докато не се покаже порестата сруктура на коста, или със запалка да я прогориш и почва да мирише гадно
batmana - напреднал
В такъв случай по какъв начин да го заздравя, лакирам или нещо подобно? Ако го пръсна със спрей за кола ...
Lisko - майстор
Последно, пробва ли със застъргването и запалката дали е истински ?
Аз бих го покрил с разредена епоксидна смола - забъркваш смолата, прибавяш малко ацетон така че да добие гъстота на не много гъста боя, прежалваш някоя четка и мажеш. Ацетона не само я прави по-малко вискозна, но и забавя втвърдяването. Сле като е готово, ако замиеш четката с ацетон преди да се е втвърдила, ще успееш да я спасиш и нея.

Тема "Поддръжка на череп" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: