Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Илчо Илиев - майстор
Като цяло темата може да се прехвърли към раздел...."Мой ли да съм толкуз прозд''....
Върнах се и след като свалих багажа разрових тая пущина,просто 5 дена все ме човъркаше,а и обещах при първа възможност да видя къде е проблема...
Проблема се оказа в задмашинното устройство, както в повечето случаи :wallbash:
Изпаднал съм в такава глупава заблуда,че чак полвин Б-я разбра,но важното е,че в крайна сметка нещата се решиха...
По инерция, по навик от печката която ползваме от доста време, където вкл. на пълно(горен и долен реотан) е най- вляво ,преди нула, докато на термата е първото в дясно от нулата и всъщност съм я включвал ,на слабо и чакам да загрее....
Това е сега ползваната фурна-
Изображение

А това е термата-

Изображение

Другото,което ме заблуди,беше знака за фурна, този който показва,че този ключ е за фурна, малкия, който е в дясно от нула го отчетох като за слаба фурна,а големия като за което си трябва,но......

П.П. Посипвам се целия с пепел, съжелявам,че заради моята простотия ви отнех от ценното време...
Обещавам,че при първа възможност ще си купя мултицет...
Благодаря отново за съветите ВИ!!!
ivanovbg - майстор
Друго си е като почине човек, нали? Почва да вижда и да мисли. Иначе само гледа и пита. :wink:
:partyman:
nikolovvd - майстор
Илчо Илиев написа:
Проблема се оказа в задмашинното устройство, както в повечето случаи :wallbash:
И аз така на един чужд керамичен плот.
По навик от стария керамичен плот вкъщи въртя една степен в дясно, като си мисля че включвам на 6, ама като съм без очила не съм видял, че съм включил на 1 и се чудя защо половин литър вода не може да заври 30 минути.
Та както се казва - "Кьорав карти не играе!". :lol:
Илчо Илиев - майстор
Абе то човек понякога така се заблуждава,че ако не те бутне някой отстрани.....може да си блъскаш кратуната в дувара и да не знаеш що...
onkelabg - специалист
Значи за фурната, копчето завъртяно на дясно с/д /0/ е най -силна тогава....така ли
Andri01 - майстор
Човека преди почти година продаде печката и си купи совалка,ти да копчето го питаш :? :lol:
Илчо Илиев - майстор
onkelabg написа:
Значи за фурната, копчето завъртяно на дясно с/д /0/ е най -силна тогава....така ли
Да,явно не само аз съм се заблудил......

П.п Андри,печката си работи перфектно,а ти като спец по всички въпроси,можеше да отговориш на човека,да не пиша и аз......
onkelabg - специалист
То за това е форум, да се помага и споделят мнения.
iliya_i - майстор
onkelabg написа:
Ти още ли стоиш гладен? Котлона и фурната ти не работят повече от 20 дни. Горкичкият. Дано не си останал и без ракия. :partyman:
onkelabg - специалист
Не не,хапвам си.....Просто фурната.некак слаба ми идва,спрямо другата ни печка. За това попитах,данеби аз нещо да греша с копчетата. Бавно загрява този.....Икономик

Тема "Терма 30 икономик не загрява...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: