Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
stefan_mil4ev - специалист
20А ако не се лъжа. Винтоверта натоварен на макс дърпа 5А.
koveslav - майстор
Аз ползвам един 14v двускоростен винтоверт за работа по колите.Писна ми да се занимавам с батерии,а всяка кола естествено си има акумулатор.Направих дълъг кабел с две щипки и всичко е ок-винаги когато ми потрябва, батерията му "заредена" :D
EDI - майстор
Някои машини при старт стигат до 30-40 ампера, затова ти сработва защитата.Баща ми ми направи такова захранване за 10,8 волтовата МАКИТА.Беше го тествал на 15 ампера, ама като му казах, че е малко, той не вярваше.Като включих винтоверта и минициркуляра /също МАКИТА на 10,8 волта/, в 8 от 10 случая сработваше защитата.Даже не съм пробвал под товар как ще са нещата.Сега щял нещо да го преработва до 30 ампера, ама аз не му разбирам и не знам точно какво каза, че ще сменя.
dikata1975 - специалист
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 48981.html

Това е удачен вариант ,цената му е колкото една батерия.
stefan_mil4ev - специалист
Ами, като го пусна стига към 2А и нещо. Като го натоваря до почти да спре патронника стига до 5А. Друг е въпроса за точността на мултицета.
dimitariv1 - напреднал
Здравейте, Имам винтоверт, който е на 9,6V. Ако го вържа към акумулатор на 12V ще има ли проблем?
kolev_k - специалист
dimitariv1 написа:
Здравейте, Имам винтоверт, който е на 9,6V. Ако го вържа към акумулатор на 12V ще има ли проблем?
Действай смело,ще ти се вдигне мощноста,но при продължителна работа му давай почивки.
dimitariv1 - напреднал
kolev_k написа:
dimitariv1 написа:
Действай смело,ще ти се вдигне мощноста,но при продължителна работа му давай почивки.
Благодаря!
mavryt4o - майстор
На моя винтоверт хилти единствено 50А грец издържа.Незнам каква свръх консумация прави но изгорих три 35а греца докато миряса на 50.Това с волтовете може доста да се играе старият ми бъджет беше 18в и с 12в траф си навиваше 15см видий обаче има разлика от винтоверт до вивтоверт.Хилтито някак поема усилието и не умалява ръката.Това за високите волтове е вярно.Перфоратора ми е 36в и незнам какво направих но го подкарах на 60 казвам ви въртеше и биеше като луд.

Тема "Може ли акум. винтоверт директно към 220V?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: