Навремето в казармата се наложи да леем 7-8 м3 бетон на ръка и пак на ръка да го вдигаме на втори етаж. Бяхме 7-8 човека, мангала де (с изключение на мен и още един
), но всички бяхме работяги, пясъка и чакъла го карахме с РК от 100-200 м разстояние, правихме едно голямо бъркало и след това се нареждахме в редица и кофа по кофа го вдигахме на втория етаж. За един ден бяхме готови.
Та невъзможни неща няма, но ако има дори една скатавка, работата ще се спече.
Миналата година лях 2 квадрата плоча за външна тоалетна. Мислех да се справя сам, бъркайки в РК, че нямам подходящо място за голямо бъркало. Още в началото обаче комшията ме видя и реши да "помогне". Е хубаво, ама си пада малко сладкодумец и като започне да разказва истории се подпира на лопатата и започва да ръкомаха. Аз съответно вътрешно ври и кипя, посягам да взема лопатата и да бъркам, той я дърпа към себе си. И така работата пак отиде цял ден.
Та внимавай с помощниците ми беше мисълта.

Та невъзможни неща няма, но ако има дори една скатавка, работата ще се спече.
Миналата година лях 2 квадрата плоча за външна тоалетна. Мислех да се справя сам, бъркайки в РК, че нямам подходящо място за голямо бъркало. Още в началото обаче комшията ме видя и реши да "помогне". Е хубаво, ама си пада малко сладкодумец и като започне да разказва истории се подпира на лопатата и започва да ръкомаха. Аз съответно вътрешно ври и кипя, посягам да взема лопатата и да бъркам, той я дърпа към себе си. И така работата пак отиде цял ден.
Та внимавай с помощниците ми беше мисълта.