Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
asinka - специалист
Еййй, засрамих се :) Много сме палави като за понеделник :)

Ама тя Снежи така и не сподели от къде е...
masterval - майстор
Стига сте настоявали, бре!
Където и да живее човек в границите на Европейското съюз, на който й джамдия да кажеш: "Искам химически матирано стъкло за холската врата от типа "Катедрала" (например), ет-т-и 200 лева", ще си строши крачетата да припечели 20 лева за работа плюс 100 лева за отзивчивост.
Snejina - специалист
Оф...съжалявам за създаденото напрежение:):) Не съм видяла че компютъра не е отчел местоживеенето ми ,въпреки че го бях написала:0 Живея в София. Горубляне по точно.
masterval - майстор
Отиваш в добра джамджийница, знам такива, но не са ти наблизо, затова разпитай хората около вас.
Харесваш си стъклото. Намираш дърводелец с кола, пазариш го да ти докара стъклото, като той ти е взел размера преди това. Докарва ти го, монтира ти го, плащаш и черпиш...
Snejina - специалист
Хъм...т.е ти на моя въпрос ми отговори с два... сега трябва не само да търся джамджийница ами и дърводелец... :lol: Това което си написал ми помага само ако дадеш координати на джамджийницата пък дори и да не е около нас. Вече съм питала,тук наблизо може и да има някъде в Дружба ама кой знае. Така или иначе никой от моите съседи не ми помогна ,затова се обърнах към форума.. Не ме притеснява толкова ако е далече, в крайна сметка ще намеря кола и ще натоваря вратата и ще я занеса.. Просто исках да си спестя излишните усилия.. По важното в случая е дали имат стъклата които ми трябват.
Антония - специалист
Потърси с Google. Преди време успях да намеря стъклар, който не само имаше нужните стъкла за врата, но и ги докара до нас, че и ги постави. В момента не мога да се сетя за сайта му, но ателието се намираше в Гоце Делчев. На форума наскоро се говореше за стъкларница, намираща се на Семинарията. А от един магазин ми казаха, че хубави закалени стъкла продавали точно зад Била на бул. България и Тодор Каблешков.

Знам, че указанията са мъгляви и непълни, но са някаква отправна точка, нали :) Успех в търсенето.
Snejina - специалист
Е,благодаря ти,сега ще погледна да видя акво мога да намеря.
8180 - майстор
Антония написа:
П А от един магазин ми казаха, че хубави закалени стъкла продавали точно зад Била на бул. България и Тодор Каблешков.

Знам, че указанията са мъгляви и непълни, но са някаква отправна точка, нали :) Успех в търсенето.
Това до Била си е цял завод на ф-ма "Кристиян Нейко". Много са добри и имат практически всичко, но не знам как са с "дребните" поръчки:http://kristian-neiko.com/bg/?go=about
Ако от Горубляне ще се ходи чак там - може да се мръдне до Княжево, последната спирка на трамвая.
http://www.colorglassbg.com/cgi-bin/e-c ... &p=0001&g=
Също могат много неща и приемат дребни клиенти. Вероятно и ще монтират.
Успех!
masterval - майстор
Щом се стигна до конкретни ателиета, знам едно на ул. Гео Милев след светофара за зала Фестивална в посока ПЖИ от лявата страна. Все по-близо е от Княжево. Друга има на Т.Каблешков но от другата страна на България спрямо Била (и Кристиян-Нейко, които са прекалено големи, а и не работят с много от декоративните стъкла).
Не може да няма и някъде в Младост и Дружба
Snejina - специалист
Тия Кристиян Нейко наистина имат всичко при тях,но трябва да проверя дали приемат маки поръчки. А струва ми се едва ли извършват услуги по домовете... Ще ида да проверя в Гео Милев,най ми е близо,немрих и едно в Дружба ,но незнам дали функционира все още.. Благодаря на всички които се включиха! :)

Тема "Стъкло и стъклари" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: