Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
EDI - майстор
Това за винта не ми е минало през акъла. :? Ама предпочитам да чистя, защото никой не знае кога ще ми потрябва, може да е след 2 месеца, може след 2 дена, зависи как върви ремонта на виличката. :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
Като завиваш винта издържа без миене дълго, ама не безкрайно, а при нас не се знае колко ще е паузата, затова трябва да се чисти, ама наистина си е разход и хамалогия. Затова май предпочитам да взема един флакон ръчна пяна и да не се занимавам с пистолета :-D
EDI - майстор
То добре, ама ако ти трябва тънко запенване, не можеш го докара, все е или по-малко или повече.И аз така пробвах, ама се отказах и си купих пистолета, по-удобно ми е за работа, макар и любителската.
marian1 - майстор
моя пистолет е профи - ДОУ - ползвам го веднъж на 2-3-4 мсц - до сега не е запичал - след работа навивам винта отзад до край и това му е... никви чистители никви суеверия - чистител само когато съм работил- накрая - обичам всички инструменти да са чисти.Иначе в промеждутъците ползвам някое парцалче -за да е чисто "дулото"
Huhavela - специалист
За 20-30 лева-толкова.
comunikator - специалист
Купих си чисто нов пистолет на Henkel изръсих се 63лв за него , сложиш флакона запених няколко прозореца пуснах спусъка,затворих винта,а тая гад продължи да изкарва пяна - много тънко почти не забележимо ,но изпуска.
Дайте някаква идея как да го оправя или да го връщам има някаква гаранция.....
EDI - майстор
Понякога втвърдява малко пяна на върха и иглата не може да запуши отвора.Промий малко с чистител и остържи ако има засъхнало.
comunikator - специалист
Първо това направих. Разглобих го целия,нявсякъде е чист това е странното.Само иглата от към дръжката не съм разглобявал защото според мен няма смисъл.
nihonjin - специалист
Аз ползвам ментета за 12 до 15 лева, като изкарвам една работа - няколко дни до седмица и след това ги изхвърлям. Първо се ядосвах, че правят проблеми и си мислех да купувам скъп пистолет, но после реших да купувам евтини докато "уцеля". Сега съм с четвърти и още не съм "уцелил", но не ми и пука. Най-дразнещия проблем който съм имал е, че избива пяна откъм спусъка и постепенно го блокира.
EDI - майстор
И аз имам такова ментенце, за 13 лева го взех.Няма регулатор отзад, пяната се регулира само с натиск на спусъка.Май чешко-китайско някакво, ВАЛЕРИЙ ГРУП го внасят, ама се държи много добре, до сега никога не е изпускало пяна.Но аз като свърша с работата, после го измивам да стои чисто.

Тема "Пистолет за пяна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: