• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
lov - майстор
hidrazin написа:
lov написа:
.. Струват петтарка....
Петтарка трябва и да върви и със свирка. Тези направо са се побъркали! Това е пример как се надуват цени. Щото са за микровълнови.
Ей тук са под два лева ама пак са скъпи.
Предпазител за микровълнова
Взимаш си един такъв, шибваш го на мястото на стария и си свиркаш.
http://elimex.bg/product/17075/predpazitel-pk45-1a.html
:partyman:
То като нямаш избор и вазелинче ще ти предложат :x .
В интерес на истината слагал съм на времето и аз обикновенни. Пак си стават ама в повечето случай после е на сол. В по старите модели не се монтираха и се надяваха на този в първината намотка. Ама нали да сме педантични в ремонтите ....... :?
hidrazin - майстор
griffin написа:
Предпазителя е високоволтов и осигурява сигурно прекъсване на напрежението пружинката се прибира в единия край за тва е тая цена...
Дрън, брън, пружинки и подобни... Няма начин да дам на някой 5 кинта за башон дето струва 15 стотинки.
http://www.aliexpress.com/item/Free-Shi ... 86260.html
Разбирам да му се завиши цената дори 2-3-5 пъти ама 33 пъти? :lol:
По-скоро ще купя на дребно 10 броя за 10 лева с 2-3 седмици чакане.
http://www.aliexpress.com/item/Free-shi ... 27195.html
Поне ще имам резервни и да раздавам на комшиите.
:partyman:
griffin - майстор
Бушона е 12лв. с доставка от UK от китай може и да е по тънко ама се чака много всеки си избира сам мен печката ми трябваше веднага. Ко става на въпрос сигурно може да вържеш едно телче амаааа...........
todortv - майстор
Най-гадното е като сложиш нов и той пак изгори. :lol:
Затова първо питах за корозия, нагар, неща които са причина за изгарянето му.
piron45 - майстор
Урааа, печката работи :lol: Днес минах през магазина и се оказа че имат предпазители, но ги продават заедно с кабелите и пластмасовото тяло. Не продават само стъкления предпазител. Струваше ми 6лв и на обяд си стоплих яденето. Тия в Стара Загора на Петров ги видях ама с доставката няма да ми е по евтино.
В бъдеще ще се оглеждам да си намеря някъде евтин за резерва.
Благодаря на всички отзовали се.
fox_vt - майстор
Пичове радвам се че подкарахте чудото ама сте прецакали друго :?
Прикачен файл:
Ñíèìêà1349.jpg
Ñíèìêà1349.jpg (35.92 KиБ) Видяна 3348 пъти
Тая шитня ми се е лепнала като анадолска бълха и сега във половината ви мнения в форума я има,очевидно само аз я виждам :x Как да се отърва от гадината да му се невиди.Като река да я отворя ме праща да подам оплакване към администратора заради нелегална връзка в мнението.Сега ще пусна антивирусната,и май накрая и операта ще преинстална да видим.

пп даже и в това мнение е там в долния десен ъгъл на прозореца на мнението :evil:Всъщност оказа се че в целия форум я има във всяко мнение :?
piron45 - майстор
Съжалявам колега за проблема, но при мен форума си е нормален. По скоро причината трябва да е в твоя телевизор.
fox_vt - майстор
Мдам както и предполагах операта беше проблема и 4 вируса.Поне се наканих да я преинсталирам :-D
lov - майстор
Ндей тъй че ми изкара акъла. Аз поне от две години на сам не съм имало по стерилен компютър и сега викам какво набутах във форума. А тъкмо минах пълна стерилизация на диска и цялостно преинсталиране. Дори не съм сърфирал из нета.
Иначе радвам се че помогнахме на колегата но и въпроса му беше зададен с достатъчно информация и снимки. Темата си е за пример как трябва да се прави.
  • 1
  • 2

Тема "Микровълновата спря да топли" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: