Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Stefan2000 - специалист
fbr написа:
И какво му е красивото на това.
И на мен това ми беше първата мисъл щом го видях. :) Но хора разни, различни предпочитания.

При поставянето на въпроса в началото, си го представях по друг начин. Сламата разбъркана в гипса, и дава само лек релеф.

Чопът до колкото знам е свинска четина, но сигурно всичко що е косъм става.
hidrazin - майстор
Stefan2000 написа:
...Чопът до колкото знам е свинска четина, но сигурно всичко що е косъм става.
Като малък помня как събираха в чували от бръснарниците именно за мазилки. :)
:partyman:
nikolson - майстор
Демек фибри, по модерному. Всъщност, забъркването на сламата има същата функция, докато "рунтавия г-з" е с "естетична".
Прикачен файл:
Chrysanthemum.jpg
МАДОНА

Прикачен файл

madonna2.jpg
madonna2.jpg (31.22 KиБ) Видяна 4206 пъти
Последна промяна от nikolson на нед май 11, 2014 11:58 pm, променено общо 5 пъти.
hidrazin - майстор
nikolson написа:
Демек фибри, по модерному...
:lol: Аз за това и мразя Данон с фибри. Все си представям мляко с косми. :prayer:
:partyman:
P.S. Само дето картинката... Да не замине поста или цялата тема в коша? :?
EDI - майстор
Че какво и е на картинката, вече е армирана, остава някой да я "измаже". :-D съвсем си е по темата.Та по същество, ако сламата се нареже и се омеси с гипса, пак става.Всичко е въпрос на лично виждане, иначе философия никаква за самото изпълнение.И Остап Бендер е рисувал с овес. :lol:
Вярно тази е много рошава.
В мазилката, за която писах, сламата е плътно замазана и покрита с грунд/лак. Ще положа усилия да я снимам и постна тук.
Поздрави!
nikolovvd - майстор
Stefan2000 написа:
... Но хора разни, различни предпочитания.
Просто не знаеш колко си прав! Преди 3-4 години по една руска телевизия гледах някакво предаване, което в последствие го свалиха от екран. Та в него показваха конфликти между семейни и роднини във връзка със странностите им. Като се почне от лечение чрез пиене на урина и се стигне до правене на скулптури (миниатюри) от фекалии. Имаше и други простотии, но тези съм ги запомнил като най-фрапиращи.
Peshterski написа:
Вярно тази е много рошава.
В мазилката, за която писах, сламата е плътно замазана и покрита с грунд/лак. Ще положа усилия да я снимам и постна тук.
Поздрави!
Оки,махам снимките,за да не дразня естетичните усещания на колегите.
В интерес на истината в заведението където са направени снимките,така декорираните стени стояха съвсем прилично.
jekasus - майстор
julian71 написа:
Оки,махам снимките,за да не дразня естетичните усещания на колегите.
Недей, че който не е чел темата - няма да разбере смисъла на снимката със "сламата" на Мадона :lol:
stiv1961 - майстор
jekasus написа:
Недей, че който не е чел темата - няма да разбере смисъла на снимката със "сламата" на Мадона :lol:
Темата е за слама а не за ,,вълната" на Мадона :-D

Тема "Гипсова шпакловка със слама" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: