съвети ?! или какво друго да направя от тримера които имам все пак е с добър мотор марката е блек енд декер от англия е по произход.

krasi92 написа:Какво налага поставянето на нож.Според мен скуката
DeyanS написа:За момент докато разглеждах снимките се заблудих, че вместо корда ще го направиш с въртящо се ножче и започнах да си го представям, та сега ми излезе въпросителната тези косачки, който са с корда дали впоследствие не може да им се преправи главата с някакво острие или подобие, с идеята да не сече, а да реже? Или не би се получил желания ефект и няма смисъл.Ето ти идеята реализирана с чертеж
crez написа:Хора, Не правете това в къщи!DeyanS написа: Ето ти идеята реализирана с чертеж
Прикачен файл:1412536776_nozhi-dlya-trimmera.jpgПрикачен файл:1412536883_nozhi-dlya-trimmera2.jpg
iivanov написа: ......Само че тя е с по-голям диаметър , перките по-къси и от пластмаса .http://www.stihl.com/polycut-20-3.aspx
crez написа:bigdragon аз кося вече доста време с такава правена глава с ножчета, пък нищо не се е скъсало. То и брадвата дето виси на пирона закачена ако падне когато си отдолу големи поразии ще ти направиДано никога не се скъсат!
bigdragon написа:Снимката е в горния ми пост, над чертежа.crez написа:bigdragon аз кося вече доста време с такава правена глава с ножчета, пък нищо не се е скъсало. То и брадвата дето виси на пирона закачена ако падне когато си отдолу големи поразии ще ти направиДано никога не се скъсат!
В духа на форума, би ли показал за какво става дума?
Снимка?
ПП все пак, нищо вечно няма на този свят....
Относно брадвата, керемидите по покривите и саксиите по первазите
имат повече потенциал, да ти строшат главата, от брадва закачена на стената.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: