• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
bimbaeco - майстор
Аз имам същия проблем с един шлайф Блек енд Декер. Това е за Спарки, но, ако дупките за закрепващите винтове съвпадат, може да ти свърши работа. При мен са четири, разположени през 29 мм, така че не ме устройва.
http://olx.bg/diska-za-ex-125-sparky-i40228489
taran - специалист
Възмжоно е да няма дискове с подходящо закрепване.Мен преди ми трябваше за Метабо,звъннах,питах и ми изровиха.Сега работя с пневматични машинки,закрепването е с един централен болт и е много по-лесно намирането на плотове.
klomo - специалист
Подходящо велкро може да намерите от приставките за бормашина или флекс. Дали ще нагодите самата основа или ще махнете само слоя и ще го мацнете на вашата основа е според зависи. Успех!
bagera1 - специалист
Бягайте до магазин за авто-бои и си вземете велкро. Има го тънко- като предпазител на плота, има и мек преходник около сантиметър дебел, като е подходящ за обли форми. Лепите с хеметекс
housedoktor - майстор
Същия проблем имам с едно Ryobi и един AEG.Наскоро си купих велкро и го залепих върху старото на едната машинка и засега се държи .Свързах се с и хора които правят такива детайли и скоро мисля да ги побългаря.Иначе ще ми стъпят на около 70 евро двете +доставката
  • 1
  • 2

Тема "велкро за ексцентрик шлайф?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: