• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
bervo - напреднал
Аз искам да направя покрив само там където не се покриват двете плочи
ivouz - специалист
Те така тогава:Като от към късата стреха трябва да се надзижда не знам дали ме разбираш.
Виж оранжевото.

Прикачен файл

Без4.PNG
Без4.PNG (29.2 KиБ) Видяна 1424 пъти

Прикачен файл

Без3.PNG
Без3.PNG (30.44 KиБ) Видяна 1430 пъти
alsted - майстор
Ти това незаконно ли смяташ да го правиш :? Към днешна дата това е "твърде нездравословно" :cool:
bervo - напреднал
ако имаш информация,че ще минават да описват кой тераса са преправяни можеш да я споделиш
alsted - майстор
Казвам го с добро! Малко зависи колко е малко градчето, но вероятността да ти излезе през носа е много голяма. Аз живея на село и тук импровизациите са почти без проблем. Но особено в блок ... все някой съсед от спортна завист ще те изпее. А дано не е така, ама на-дали ...
По темата. На тази тераса отгоре има ли обитатели? Отношенията ви са на ниво? В смисъл - нямат нищо против намеренията ти? Сам ли възнамеряваш да си правиш всичко или ще търсиш и майстор за някои неща? Питам, повярвай ми не от любопитство. Да се дадат генерални препоръки по скица с контури е почти несериозно. Явно снимка ти се не качва (макар че по нея маже и да получиш по-сериозни напътствия). Истината е, че нещата се решават на място. Както е и истина, че всъщност може всякак ... :wink:
  • 1
  • 2

Тема "Покрив" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: