nanko написа:- Съседите ГИ НЯМА, но и тяхния таван около улука изглежда по подобен начин.tangratannakra написа: Съседите отгоре ги няма, апартаментът е празен. Техният таван изглежда по същия начин, а отдолу под мен дереджето е същото.... Идеи?tangratannakra написа:Както казах, собствениците на апартамента над мен ме го обитават, за това изключвам фугите като възможност.Последно?
tangratannakra написа:Проблем имат всички тераси по височина над мен, като е най-ясно изразен при мен. Аз лично подозирам зле направен монтаж. Но оттам нататък нямам представа какво да правя ....tangratannakra написа:Когато завали по улука се спуска водопад, около него по тавана е мухлясало и се вижда огромното влажно петно (което е било замаскирано преди това). Вижда се и по много други тераси, което ме води на мисълта, че това е проблем следствие на лошото строителство.От това което казваш и от снимките следва само лошо строителство. Решението е да се ремонтира цялата вертикала, за което трябва домоуправителя да се напъне малко и да организира нещата. Всеки ремонт при теб е временно решение, защото ако има дори и 1 апартамент над теб който да тече, е въпрос на време да стигне отново до теб. Хващайте се всички задружно (което е страшно трудно, но не и невъзможно) и си ремонтирайте вертикалата. Ако има други проблеми оправете ги и тях на един път.
-

За съжаление сградата е идеалната извадка за ситуацията в БГ... Събират се много пари, комплексът не се поддържа, всеки по единично се крие вкъщи. Домоуправителят е БОГ Зевс, който ако му намекнеш, че трябва да свърши някаква работа ще те изпепели със светкавица....
Явно по-настоятелно трябва да мрънкам по женски...
А какъв майстор(фирма) трябва да търся (щото подозирам, че аз ще трябва да организирам всичко) ... ВиК (