Тук ми го снимаха от скелето като правеха външната изолация
Прикачен файл
това е поглед към козирката от скелето
14799971_10154729715700955_461234893_o.jpg (108.21 KиБ) Видяна 2239 пъти
Прикачен файл
lyubohar написа:Тези лепила на хелметексова основа няма да издържат и една година,ако са на слънце.Много неща от директна слънчева светлина и по-точно от UV стареят и се разпадат. Ама то лепилото нали ще е под порестата гума та... Ти какво предлагаш?
От топлината се размекват и разлепват.
wilma написа:Тук ми го снимаха от скелето като правеха външната изолацияХубаво е станало. Честито.
zdravcho написа:Козирка имат съседите над вас. Това си е направо покрив! Че и снадка май има по средата. Фугирането и уплътняването трябва да са много добре направени, че да няма течове. Над "козирката" трябва добре да се подмаже, че тая пяна след една година на слънце няма да я има.Изолирано е, надявам се добре. Това е снимка след дограмаджиите, преди изолацията. Майстора ми го снима от скелето. Засега няма течове, въпреки снадката. А преживяхме три пороя и една градушка около 20мин.,но ще видим зимата.... Засега проблемът ми е ужасното тракане по време на дъжд, който искаме да решим. Яд ме е и че я пуснаха къса, искаше ми се по-дългичка малко да беше, да не бие съвсем в прозорците при валежи. Та ако ще се правят битумни или нещо от сорта, може да пуснем малко по -напред евентуално.
lyubohar написа:Тези лепила на хелметексова основа няма да издържат и една година,ако са на слънце.
От топлината се размекват и разлепват.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: