• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Hoвoceлckи - майстор
Може така да се каже. Примерно СМ17. Всъщност с това, с което ще лепиш стиропора.
За класическо измазване с хоросан не е фатално криво (за мазач). Ако някъде се налага - ще се хвърли на две ръце, някъде - на нула ... Бих го препоръчал, предвид, че е твърде вероятно после да ти се ще да закачиш на стената това-онова ... При предстенна обшивка ...
Фибран (жълт)?
kozl - майстор
ср авг 12, 2020 2:26 amilianrusev написа:
Флексово лепило.. това за плочки ли трябва да е че не съм чак толкова запознат. Мислих по въпроса с влагата на пода но уж по тази причина като заливахме сложихме найлон и насипахме 2 3 ремаркета чакъл. А и не знам с какво друго да направя стените освен гипскартон защото са доста криви с тези тухли единички. Едната стена даже е леко на дъга .
А мислил ли си зимата като вкараш колата, къде ще отиде водата като се разтопи кишата и леда натрупани по колата :?
Измажи тухлените стени с вароцим.мазилка и не е нужно за гаража да ги изправяш.
За тавана немам съвет, хем да е леко, хем кофража бил на вълни и тавана крив :rolleyes:
Мое би окачен растерен таван с леки пити, па ако има възможности водоустойчиви.
lyubohar - майстор
Да споделя за тавана на моя гараж.
Подземен е и отгоре с паркомясто.
Гаража е за 30 автомобила.
Плоча,хидроизолация и замазка с въртян цимент(вече се поизрони).
Колко им говорих да е с асвалт,ама не разбират.
Та зимно време валеш като дъжд в/у колата от конденз.
Направих му отвътре на тавана изолация със стиропор,мрежа и замазка.
Стиропора надали повече от 5см.
Вече нямам проблем с конденза и колата е суха.
Та силно препоръчвам,като гледам че и при Вас е с плоча.
Благодаря за мненията и идеите. Значи така ще е на тавана - стиропор 5 см като преди това ще подготвя дупките и оголените железа. За стената не се бях замислял зимата с водите и снеговете от колата... Ще обмисля като вариант да се пуснат майки по стените и да се измажат
lyubohar - майстор
На пода направих замазка под наклон към вратата и водата горе-долу се събира на изхода.
Монтирал съм на отдушника 2 вентилатора с механичен часовник за време.
Доизсушава каквото е останало по колата.
Ако стените Ви са открити сигурно и там ще трябва изолация.
ср авг 12, 2020 12:41 pmlyubohar написа:
На пода направих замазка под наклон към вратата и водата горе-долу се събира на изхода.
Монтирал съм на отдушника 2 вентилатора с механичен часовник за време.
Доизсушава каквото е останало по колата.
Ако стените Ви са открити сигурно и там ще трябва изолация.
Плочата долу е направена с наклон достатъчно голям всичко да отива навън, а отвън стените са голи и тези дни ще им слагам и там 5 см стиропор колкото да ги запечатам. Не търся иначе топлина или квото и да е . Всичко е с цел запечатване и изправяне да замяза на гараж. Ама от старо ново да правиш винаги по трудно ми идва.
  • 1
  • 2

Тема "Таван на гаража" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: