• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Antonii - майстор
Пробвайте и в друг сервиз, 100% диагнозата ще е друга. :wink:
Само не правете грешката да им кажете, че вече е била в сервиз.
kozl - майстор
Е за тва се мъча сам по уредите си щото и аз патих от сервизи. Точно за АЕГ-то съдомиялна в сервиз към гара Искър платих 25 лв. за диагностика. Първо казаха 200 лв. за подмяна на платка след няколко дни се обадиха, че помпата е за подмяна срещу още 250 лв., но помпата я бях проверил и веднага бегах да си взема миялната. Бях се свързал с друг сервиз, в който ремонтираха платки, та ми оправиха платката и са в момента АЕГ-то "пере". За съжаление сервизз де ми оправиха платката затвори кепенци.
Що тъй ве у наша държава всичко свестно окапва и надделява големата надлъгваница :?

А дали двигателя на помпата е инверторен :? На моята миялна не е. С кондензатор е, обаче некакси през симисторното управление помпата работи с различни обороти.

У нас скоро като подреждах и си намерих разпечатките за преглед на преден и заден мост на дъртото пежо. Бях се ядосал след поредното правене на предница колата започна да тегли в страни, та минах през 3 сервиза за диагностика. И на разпечатките нема съвпадение. Тука в София ми разсипаха неколко чифта гуми с реглажите по предницата. Та в Пирдоп ми нагласиха предницата да не гризе гумите, а момчетата още се учеха на новия стенд и на няколко пъти я преправяха докато постигнат сходимост и волана в центъра.
  • 1
  • 2

Тема "Съдомиялна Беко, не спира да пълни." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: