• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
P88-Verona - специалист
нед апр 20, 2025 11:16 pmhidrazin написа:
Ми тогава що ни занимаваш? Или брат ти не може да пише ли? :?
Я всеки да си гледа в паничката...
:partyman:
Не може, форумите са му чужди (няма никъде регистрации), та питам в негова полза, и поради многото майстори тук. Иначе, споделих моето мнение(зазидването и на него го предложих), но както ми сподели - по-добре едно празно помещение в повече (то пък помещение) от колкото да ти потрябва но да го нямаш - някак логично звучи, от друга страна предвид размера и състоянието.... Относно изправянето на стените, просто му харесва нещата да имат завършен вид. Между другото някъкъв майстор му предложил да го оправи за 2300, обаче на брата не му се дават. Не знае, много ли е нормално ли е, но не му се дават, но и така нямада го остави. Решил е да намери начин да го оправи и ще включва електрически обезвлажнител. Тезата е, че предвид размерите едва ли ще похарчи много ток.
chapara - майстор
Че взех да го сметна. Ами 7.50куб.м. са си сериозно помещение, дори за натурийки вкарани по списък вътре. Оставете си го, без да запечатвате стените. Ще му дойде времето😉
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Възстановява се прозорчето, стените се грундират за заздравяване, и багажа вътре се реди с вентилация. Хубав килер си е. А маниакалното влечение към измазване на стените му до равност и гладкост ме води към някакво ОКР, да се провери, контролируемо е, нема страшно
  • 1
  • 2

Тема "Влагоизолация на малко подземно помещение." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: