• 1
  • 2
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет авг 07, 2025 12:18 amchapara написа:
Николов или бандата чакали, ще умра от смях колко си нелепо тъп Трюфелов😀😃😄😁😆
ср авг 06, 2025 10:31 pmchapara написа:
Странно като индивид с един профил Трътльо - трифунаки как ме цитираш :axe: . Май си се припознал някъде, без особена фантазия :lol: :roll: :-D

За човек, който е декларирал твърдо, че не пие, много странни постове.
chapara - майстор
чет авг 07, 2025 1:41 pmn_a написа:
За човек, който е декларирал твърдо, че не пие, много странни постове.
Първо, деклсрация няма, тя трябва да е с подпис и евентуално поставен пред нотариус със заверка.
Второ, личния ми живот не засяга никого и не съм длъжен да декларирам каквото и да било, на когото и да е!
Трето как Трюфела ме цитира, като съм му забранил да ме вижда.
Съмнявам се да му праща някой написаното от мен, защото не съм интересен и ако е така значи има банда заядливи чакали, които са узорпирали форума и се целят да го унищожат.
А какъв хубав Форум беше, с много ерудирани хора и помагаха безкористно на мераклиите.
Жалко!

Правила за неконсумиране няма, факт! А правила за повече от един профил има, човешките правила. Май някои живеете още в миналия век?
П.С. Това че не си лягам с кокошките и съм караконджул, лягайки си в много късните часове обяснява съмненията ти. И сега заставам зад думите си от снощи, ясно?

Аре, че и тая тема усрахте с глупави незаконни цитати и подхвърляния!
chapara - майстор
И Кака, имах въпрос към теб, толерантно поднесен. Не можа да отговориш и традиционно зави темата в друга посока? Как да го разбирам. Би ли дала пример за една твоя изчерпателна помощ към съфорумец или само знаеш да рушиш? Бях ти подсказал да не се занимаваш с мен!😉

ср авг 06, 2025 4:21 pmchapara написа:
Маловажно е на фона основа. Каква е раликата при лепене. Все пак в първи курс на ВИАС тогава се учеше и взимаше изпит по Инженерна геология. Развий тезата за подводните камъни? Интересно ми е :?
  • 1
  • 2

Тема "Лепене на камък с дебело лепило" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: