• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
EDI - майстор
Бомба е станало.Ама дай някоя снимка с ядене и пиене да видим по предназначение как идват нещата :lol: :partyman:
comunikator - специалист
......

Прикачен файл

PC022396.JPG

Прикачен файл

PB252358.JPG

Прикачен файл

PB242334.JPG
comunikator - специалист
Сори брат ама като се напиеме нема кой да снима.. :-)
професионал - специалист
Всичко е чудесно, само ако позволиш един съвет - смени синята стъклена вятърна камбанка с дървена (бамбукова) такава, за да не е в противоречие с битовия стил, който търсиш!
comunikator - специалист
VLADO66 написа:
Като гледам си ползвал шлайфано OSB.Неприятното е че след време някои от по-големите парчета съсъхват и се отделят от плоскостта.
Другата година няма да се вижда това осб защото мисля да сложа 5см стереопор под него защото лятото беше много голяма жега вътре.Само още не съм измислил като залепя стереопора как да го декорирам от лицевата част за да се върже на интериоара?????
VLADO66 - майстор
comunikator написа:
VLADO66 написа:
Като гледам си ползвал шлайфано OSB.Неприятното е че след време някои от по-големите парчета съсъхват и се отделят от плоскостта.
Другата година няма да се вижда това осб защото мисля да сложа 5см стереопор под него защото лятото беше много голяма жега вътре.Само още не съм измислил като залепя стереопора как да го декорирам от лицевата част за да се върже на интериоара?????
Ламперия/сачак/.
EDI - майстор
Определено сачак ще изглежда много добре.Може и да не е сачак нут и перо, с размерни дъски от някой склад също става добре, ама да са сухи и да минат на щрайхмуса.Може и плоскости, ама с отделни дъски по-добре става според мен.
comunikator - специалист
Основата е 15мм ОСБ на него ще залепя-захвана 50мм стереопор --- тоя сачак примерно как ще го захвана за стереопора? :?
EDI - майстор
Хващаш го за ребрата, изолацията ще ти е между ребрата на нивото на гредите.Лепиш с пяна.
comunikator - специалист
Т.е в самия край на летвичката с тънки пирони захващам за мертеците ли?
Пяна в смисъл - полиуретанова пяна за лепене на топлоизолации ли?
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Тема "Поставяне на битумни керемиди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: