Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
estorm - специалист
Баси по каталог това лагерче се продава в к-т резервни части и излиза 44,40лв. Половин перфоратор.
Някаква идея откъде да купя само лагерчето?
Размер външен 16мм вътрешен 4.9 дебело 5мм.
dikata1975 - специалист
http://www.lagerite.com/index.php?art_n ... 16&width=5

Само че е на вътрешен 5мм (ако мериш оста да не би да е превъртяла)
estorm - специалист
Много благодаря за линка! Утре ще поръчам. Мерих лагерчето не оста и това 4,9 не бе прецизно измерено. Сигурно е някаква стотна за да влиза с набиване на оста. Но и да влезе без набиване не е проблем със сигурност. Днес питах в един сервиз ама разбираемо искат те да го правят или да вземам целия к-т. Самото лагерче бе много паянтово. От последния ремонт / гаранционен/ досега почти не е ползван или товарен перфоратора. Та се чудя дали не са сложили нарочно тоя ментак тъй като скоро ми изтичаше гаранцията. Или при демонтажа и последвалия монтаж са го 'нагласили' с чука. Както и да е радвам се, че се намери такова лагерче и няма да трябва да обикалям по сервизите.
ceco_144 - специалист
Добър ден
Темата може би е позабравена, но днес отворих един стар скил, който много години ми върши работа. Установих че няколко зъбчета са изронени от снимката съм показал на кое зъбно колело. Въпроса ми е може ли да ми кажете от къде може да си закупя такава част.

Прикачен файл

IMG_20150106_131520.jpg

Тема "за перфоратор skil 1740" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: