Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
miro_800 - специалист
EDI написа:
Понякога втвърдява малко пяна на върха и иглата не може да запуши отвора.Промий малко с чистител и остържи ако има засъхнало.
В такива случаи пяната обикновено е адио рио-изпуснала е въздуха и не може да излезе.Ползвам само пистолети от 13-14-15 лева.Най-евтините :roll: Имал съм и от 40-60 лева.Мааалко по-добре се държат.Бе то когато има работа консумативите не те бъркат.
Чистител изобщо не трябва да се полза , та той е на цената почти на един флакон пяна . Най добре е да не почистваш изобщо след употреба , само затваряш иглата и преди употреба изчегъртваш отпред . Засъхналото даже предпазва
marian1 - майстор
ако пистолета е читав, и без да го затягаш отзад, ако не изпуска, може да не го и чистиш върха..... и няма нужда да се сваля флакона ... моя така е от години, още не е запекъл. Преди ползвах чистител, свърши и няма повече хах
В крайна сметка, конструкцията е направена за ткова ползване... няма нужда от мн баене
entusiast - специалист
Има в HOMEMAX (или Баумакс, като беше по старо му) едни черни пистолети, пише че е тефлоново покритие - дали са хубави? Някой купувал ли е от тях? Марката май е тяхна си, на Баумакс - МТХ.
http://www.home-max.bg/pistolet-mont-pyana-mtx-teflon/

Интересно е, че има разни пистолети за пяна по магазините, на които пише, че са с тефлон, ама само този има цвят като на тефлонов тиган :)
krasi92 - майстор
Какво според вас е тефлон и задължително ли е с цвят на тиган.Тефлонов пистолет под 100 кинта ме съмнява да намерите.
Shift - специалист
Ами ето го отгоре за 30 кинта. :cool:
Chefo77 - майстор
marian1 написа:
ако пистолета е читав, и без да го затягаш отзад, ако не изпуска, може да не го и чистиш върха..... и няма нужда да се сваля флакона ... моя така е от години, още не е запекъл. Преди ползвах чистител, свърши и няма повече хах
В крайна сметка, конструкцията е направена за ткова ползване... няма нужда от мн баене
Абсолютната истина. Потроших сума пистолети с махане на пяната, па чистене с чистител, па чегъркане като ще се ползва ... После един дограмаджия ме светна :lol:
krasi92 - майстор
Този отгоре е с покритие а истинския изработен от тефлон е друго животно но и той не е вечен.
marian1 - майстор
Няма нужда от тефлон.... :wink:
Моя не помня на колко години е, не е тефлонов - и няма проблем от/с това :lol:
Whiskey - специалист
Колеги, ще използвам темата за да попитам нещо. Вече доста марки предлагат т.нар. ръчна пяна. Не е ли по-малко главоболие, особено ако не става въпрос за голяма по обем работа. Сега например имам да лепя eps на 9 квадрата стеничка. Мога ли да мина с ръчно лепило? Тези на Судал са удобни за работа, но май Цересит са по-добри като лепило. Какво ще ме посъветвате?

Тема "Пистолет за пяна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: