Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
vessys - напреднал
VLADO66 написа:
Това произведение на изкуството няма ли Aquastop :? :)
Нямам идея,брат :lol:
petkomz - специалист
Като че ли едната секция на ключа е изгоряла и затова майстора е вързал кафявия кабел директно към двата черни. Ако съм прав има вероятност и втората секция да е заминала. Направи следното:
1. изключи миялната от контакта
2. извади клемата с двата лилави кабела и тази със синия и ги дай на късо (вкарай ги една в друга), изолирай ги!
3.включи миялната в контакта, ако е само ключа-трябва да заработи.
VLADO66 - майстор
Аквастопа е буца на маркуча в която има ел.клапан който спира подаването на вода при теч в машината,а от там спира целия процес.
vessys - напреднал
petkomz написа:
Като че ли едната секция на ключа е изгоряла и затова майстора е вързал кафявия кабел директно към двата черни. Ако съм прав има вероятност и втората секция да е заминала. Направи следното:
2. извади клемата с двата лилави кабела и тази със синия и ги дай на късо (вкарай ги една в друга), изолирай ги!
благодаря,приятел,ще пробвам и пак ще пиша.Супер сте! :yawinkle:
vessys - напреднал
petkomz написа:
Златен си човече!!! =D> :jump: :respekt: Направо ще гръмна от щастие,живота ми се стъжни 3 дена без миялна!От къде си ти да те почерпя? :partyman: Много ти благодаря,хубаво е че има хора като теб,да помагат,на такива боси като мен! :prayer: Сега трябва да купя нов ключ нали?И само да гоо сложа там?Много благодаря още веднъж!
petkomz - специалист
vessys написа:

Златен си човече!!! =D> :jump: :respekt: Направо ще гръмна от щастие,живота ми се стъжни 3 дена без миялна!От къде си ти да те почерпя? :partyman: Много ти благодаря,хубаво е че има хора като теб,да помагат,на такива боси като мен! :prayer: Сега трябва да купя нов ключ нали?И само да гоо сложа там?Много благодаря още веднъж!
От Мездра съм, ако си далече не се притеснявай, просто пий едно за мое здраве, а пък аз се радвам че можех да помогна! Относно ключа- да, просто го смени и си готов, дано намериш същия. Като го слагаш ще следиш да не размениш местата на кабелите, можеш да си ги припомниш от снимките като си сложиш и кафявия кабел на мястото ( срещу двата черни), така ще прекъсваш и фаза и нула, в противен случай в зависимост от положението на щепсела в контакта може да имаш постоянна фаза до миялната, което не е желателно!

Тема "съдомиялна беко-както миеше и угасна!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: