Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
alsted - майстор
Снимай този четири степенен ключ на фурна. Не съм попадал на такова изпълнение. Може би все пак не отчиташ "0" за позиция? Даже заради грила на по-късен етап стават шест степенни.
Илчо Илиев - майстор
Разбира се,че не отчитам нула :wallbash:
Както казаха и колегите, този уред е с възможно просто устройство,но след доста чесане по кратуната :? и срам не срам ша питам....имали шанс врътките да са с различни позиции,демек като съм ги редил на местата да съм сложил на ключа за фурната такава врътка,че да показва различно от нормалното...
Ключа наистина има 5 позиции-0,слаба фурна,горен реотан, долен реотан,силна фурна....
Всичките карантии ги прегледах основно,притегнах всички връзки,но.....изобщо не погледнах дали врътките са еднакви....
alsted - майстор
По прицип са с цифри, само тези за фурната са със символи. Самите ключове са еднакви, съответно и врътките. Не разбрах - сдобил си се с мултицет? Ако - да, слагаш всички врътки на нула. Накрайниците на уреда - към щепсела. Той - в режим мерене на съпротивление. Завърташ ключа на фурната веднъж обратно на часовника. Отчиташ показанието. Завърташ втори път в същата посока. Трябва да отчетеш по-малка стойност. При третото завъртане за сега не коментираме показанието (приблизително същото). След четвъртото щракване трябва да измериш най-малка стойност. На наща печка горен и долен нагревател са на отделни два пет позиционни ключа. Вземи снимай да ги видим колко са ти всичките ключове и котлони. Ако предпочиташ - прати снимката на лични.
Илчо Илиев - майстор
Благодаря за съветите Приятелю :prayer: ,все още не съм си взел мултицет,а и все още си пека :butthead: на Обзор,като се завърна и остане време ще я разхвърлям тая гад и ще кача снимки,че станах за бъзик на форума....
Кофти,че не си на близо,да се видим ,направим обстоен преглед и сериозно :drinkers: и :partyman: .....
alsted - майстор
М - да, това последното наистина е кофти :lol:
fox_vt - майстор
Две страници изписахте бам бадева :lol: Печката загрява до 100 градуса но това не е мерено с термометър :?: а със терморегулатора на печката и цифрите на ключа му.Хора как си ги мислите тия работи #-o И накрая ще се окаже че температурата не е 100 градуса а доста повече но печката ще е разглобена на съставните си части.
Илчо Илиев - майстор
Абе верно не съм мерил с термометър,но смятам,че бих различил топла от гореща фурна....то манджата по-скоро ша вкисне,от колко да се опече....

п.п.Никоя тема не е бъдева писана,както няма лоша реклама,все на някого ще помогне...
ivanovbg - майстор
Ако накрая си купиш мултицет няма да е напразна темата, иначе.... :?

:partyman:
Илчо Илиев - майстор
Определено,я стане печката я не,но уред ш си купя гаранция.....,че стана кат в оня виц дет чобанина казал...ся за цяла кола пари няма,но барем една врата ша си зема....

:partyman:
fox_vt - майстор
Навремето ни подариха една малка фурна доста по малка от тая вътре тавичка 35*20 см влиза.Та нагревателите и бяха едни дебели не като сегашните.И при нея същото положение тава с картофи се сваряват но не се опичат :-D Хич и не съм се занимавал да гледам толкова ли може или и има нещо,директно на боклука.

Тема "Терма 30 икономик не загрява...." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: