Ако искате да поправите или сте поправили нещо тука е мястото.
Andri01 - майстор
Правих моята с 0,8 неръждавейка. Дъно и 3 стени по 40мм.- огъната ламарина. С попнитове хваната към стените.
teon - специалист
marc написа:
неръждавейка или черна ламарина?.
...моята 'Мечта' вече е на трето дъно- едно 'черно' и две подцинковани...положени са в/у оригиналното дъно, но след време и те прегарят и се пробиват...може би по-добрият вариант е неръждавейка...
ivanovbg - майстор
marc написа:
Май по добре е да се боядиса с топлоустойчива боя. Не подбирам цвят, нужно е само да издържа на температура, пък и да не е боядисана. няма да ми се сърди жената. Каква дебелина според вас трябва да има ламарината, неръждавейка или черна ламарина?.
Давайте идеи
Ми боята дето ти казах е 800+ градуса и не е отровна. Става и много твърда като външната боя на печките от едно време. 800+ защото до толкова съм им я тествал.
marc - специалист
То ако не е боядисана май е по добре. Няма да има грижи боя, боядисване....
ivanovbg - майстор
То ако няма и печка... няма да има и готвене, миене, пазаруване, .... В ресторанта всичко правят. :wink:
:partyman:
marc - специалист
Да бе, да няма печка. Тогава жена ми какво ще прави.... да мисли само за болести :lol: :lol:
Andri01 - майстор
Ей,ама си черноглед-болести! Не може ли да си мисли жената за....рокли,обувки е в краен случай -за младия комшия от долния етаж! :?
marc - специалист
А късмет де, таман ще ме отърве от тежката работа и ще поправи печката...дано ама надали. Аз съм на първия етаж, на втория апартамената е празен...хмммм.... пак нямам късмет :partyman: :partyman:

Тема "Пробито дъно на фурната на Gorenje" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: