Пералнята е готова след смяна на нагревателя и продухване на маркучето на пресостата. Изпуши ми джоба с цели 20 лева 

mar80 написа:Всъщност не знам освен нагревателя дали е имала друг проблем. Пресостата го продухах без да правя замерване. Тествах с лампа, всичко си работеше и тогава купих нагревател.Проблемът ти е бил точно в пресостата и очаквай пак да се появи - ако е залепнал в положение "пълно" нагревателят се включва без в казана да има вода и ... вече знаеш какво става. За невключването на центрофугата пак е отговорен пресостата, а сам каза, че с това се е започнало. Често проблемите не са в самия пресостат, а в тръбичките до него, продухването вероятно ти е помогнало, но се увери още веднъж, че всичко е проходимо, самият пресостат трябва отчетливо да цъка при леко надуване с уста - пробвай няколко пъти и ако има "замисляне" сменяй и пресостата.
mar80 написа:Аман от умници във форумаАз сега какво да напиша? Аман от глупаци във форума?
MamaMy написа:Проблема е някъде в пералнята. Евентуално може и потребителя да е виновен.По-скоро отговора ти беше подигравателен. За евентуален проблем с нагревателя и аз го четох, но предния път като изгоря не отчете никаква грешка, затова и попитах.
ПП Пише, че не грее нагревателя. Виж да не би да е почнал да охлажда!
mar80 написа:И защо да си посипвам главата с пепел?Ми щото си поредния пишещ по схемата: искам съвет>получаваш съвет> отговор "ти на мен ли ще ми кажеш как да се прави"
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: